Iyiyim reis sukur bende internetsiz kaldim😂Yorgun’um bir o kadar uykusuzsen nasılsın
Iyiyim reis sukur bende internetsiz kaldim😂Yorgun’um bir o kadar uykusuzsen nasılsın
HayırdırIyiyim reis sukur bende internetsiz kaldim😂
Internet kalmadi😂Hayırdır![]()
Hangi operatörsünInternet kalmadi😂
Bana haftalık 2 gb ama bi ise yaramaz normal paketim 40 gb yine yetmiyo😂Reis 1 saatlik 1 gb verdi ya😀
Turkcell😀Hangi operatörsün
Kanka nerelerdesin dünden beri kayipsinAleykum selam günaydın herkese hayırlı cumalar
Reis bana haftalik verse idare ediyor 😁Bana haftalık 2 gb ama bi ise yaramaz normal paketim 40 gb yine yetmiyo😂
Reis ondan önceki gün hiç uyumadım ya dun aksam 7 de uyudum daha yeni kalktım 😂Kanka nerelerdesin dünden beri kayipsin
40 GB yetmiyor mu . Artniyet ararım bak 😂Bana haftalık 2 gb ama bi ise yaramaz normal paketim 40 gb yine yetmiyo😂
Neyse bugün ful aktifsin😂Reis ondan önceki gün hiç uyumadım ya dun aksam 7 de uyudum daha yeni kalktım 😂
40 değil üstüne paket alıyorum 20 30 gb daha😂 yok arama tel elimden hiç düşmüyor youtube bile kendi internetimden giriyorum arada yasaklı siteler de var 😂40 GB yetmiyor mu . Artniyet ararım bak 😂
Geç Türk Telekom’a o daha iyi 👍😀Turkcell😀
Aynen buralardayim reis cumaya gidecem bi onun dışında buralardayim ama kasa sıfır sıfır sıfır 😂😂Neyse bugün ful aktifsin😂
Turkcell de beles cokk😃😃Geç Türk Telekom’a o daha iyi 👍😀
Allah kabul etsin krall 😊😊Aynen buralardayim reis cumaya gidecem bi onun dışında buralardayim ama kasa sıfır sıfır sıfır 😂😂
Sen uyurkende telefon elinde video oynuyordur yada biri internetinden kaçak data çalışıyordur. 😀 ne bileyim tek başına bitirmeyi başarabiliyorsan tebrik ederim 😅👏40 değil üstüne paket alıyorum 20 30 gb daha😂 yok arama tel elimden hiç düşmüyor youtube bile kendi internetimden giriyorum arada yasaklı siteler de var 😂
Dur bakalım Belki buluruz bir yerlerden bende arayistayim😂Aynen buralardayim reis cumaya gidecem bi onun dışında buralardayim ama kasa sıfır sıfır sıfır 😂😂
Çok rahat bitiyor kanka internet 24 saat acik😂Sen uyurkende telefon elinde video oynuyordur yada biri internetinden kaçak data çalışıyordur. 😀 ne bileyim tek başına bitirmeyi başarabiliyorsan tebrik ederim 😅👏