!!! HERGÜN %100 ÇEVRİMSİZ BONUS !!!

Axessbet destek

BÜRO DESTEK
BÜRO DESTEK
İlk 100 TL lik yatırımınıza 100 TL ÇEVRİMSİZ - İkinci minimum 100 TL yatırımınıza %50 ÇEVRİMSİZ - Üçüncü minimum 100 TL yatırımınıza da %25 ÇEVRİMSİZ BONUS SİZLERİ BEKLİYOR... Detaylar https://axessbet10.com/?btag=a_16652b_1842c_ ' da.......

Ekli dosyalar

• yeni %100 görseli.jpg
    yeni %100 görseli.jpg
    267.7 KB · Görüntüleme: 2

BELLA7279

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
Utanmadan başlığa bakarmısınız 100 yatır 100 çevrimsiz yazıyor allahtan okumam yazmam war bu nasıl bi şart 3 mac 1.6 oran şartı war başlığı degistirin çevrimli diye

seyyar61

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
Utanmadan başlığa bakarmısınız 100 yatır 100 çevrimsiz yazıyor allahtan okumam yazmam war bu nasıl bi şart 3 mac 1.6 oran şartı war başlığı degistirin çevrimli diye
Kanka senin mantıkla 1 maç 1.50 orandan çevirinde çevrimli oluyor. Bu tarz bonus verenlerin şartları daha zor oluyor genelde prizma dışında ben almıştım geçen hafta çevrimi kolay aslında

Pokerciyiz

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
Kanka senin mantıkla 1 maç 1.50 orandan çevirinde çevrimli oluyor. Bu tarz bonus verenlerin şartları daha zor oluyor genelde prizma dışında ben almıştım geçen hafta çevrimi kolay aslında
Prizmada onu haftada 1 kere veriyor. Birde betlio vardı bi ara taraf bahsi ve 1.85 oran şartı koymuşlardı diye hatırlıyorum bu yine iyi

Axessbet destek

BÜRO DESTEK
BÜRO DESTEK
Utanılıcak bişey yok ortada :)) ÇEVRİMLİ bonus dediğiniz bonusların 10 KATI - 11 KATI gibi şartları olur. Bugün ne Betco nede Pronet altyapılı hiç bir sitede %100 ÇEVRİMSİZ veren kimseyi göremezsiniz. İstediğinz kadar araştırın piyasıyı :)) Benim bonusumun 1 tane şartı var ( 3 maçtan oluşan kombine bir kupon , her maç minimum 1.60 oran ) bu şekilde ki kupona 1 defa oynamanız yeterlidir. Bu durumda bu çevrimli bonus olmuyor :) almak yada oynamak zorunda da değilsiniz zaten. Hayırlı geceler diliyorum :))

Axessbet destek

BÜRO DESTEK
BÜRO DESTEK
Teşekkürler Kralllll :)) Bol kazançların olsun hayırlı geceler

Axessbet destek

BÜRO DESTEK
BÜRO DESTEK
Prizmada onu haftada 1 kere veriyor. Birde betlio vardı bi ara taraf bahsi ve 1.85 oran şartı koymuşlardı diye hatırlıyorum bu yine iyi
Ağzınızdan bal damlıyor :) Bizim sitemizde bu bonus hergün 1 defa alınıyor. İkinci yatırımınıza ise %50 çevrimsiz alabilirsiniz onunda tek şartı 1 defa 2 maçlı bir kombine kupona oynamanız yeterli. Zaten siteye girip biraz inceleyince anlaşılıyor herşey. TEşekkürler iyi geceler :)

baykumarbaz

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
@Axessbet destek

Kral iyi akşamlar, sponsor olduğunuzdan beri genelde günlük bi 100 atıp deniyorum bir şeyler bir kere para çekebildim :D

Şimdi 100TL yatıracağım 3 tane nba maçı koyacağım Boston -4.5 tarzı 3 tane handikaplı kombin bonusu bu şekilde basıp kullanmam uygun mudur ?

Axessbet destek

BÜRO DESTEK
BÜRO DESTEK
@Axessbet destek

Kral iyi akşamlar, sponsor olduğunuzdan beri genelde günlük bi 100 atıp deniyorum bir şeyler bir kere para çekebildim :D

Şimdi 100TL yatıracağım 3 tane nba maçı koyacağım Boston -4.5 tarzı 3 tane handikaplı kombin bonusu bu şekilde basıp kullanmam uygun mudur ?
Hayırlı akşamlar reiss , tabi ki oynayabilirsin

Grosicki7

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
Ülke kısmını dolduramıyorum

Pokerciyiz

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
Ağzınızdan bal damlıyor :) Bizim sitemizde bu bonus hergün 1 defa alınıyor. İkinci yatırımınıza ise %50 çevrimsiz alabilirsiniz onunda tek şartı 1 defa 2 maçlı bir kombine kupona oynamanız yeterli. Zaten siteye girip biraz inceleyince anlaşılıyor herşey. TEşekkürler iyi geceler :)
Yok reis doğruya doğru yani valla daha kötü şartları görmesem sizede laf ederdim :)

Hamza27

《Çavuş》
Onaylı Üye
Bugün maaş yatıyor cumartesi günü deneyecem bu promosyonu bonus ve anaparayı beraber aynı maça oynasak oluyor mu ?