aynen :d6-13 den gördün dimi![]()
aynen :d6-13 den gördün dimi![]()
tek baskete kasa at benceKasa mi atsak?
Bol sans kardeşimEvet ilk kupon bu
Bolsans Başkan tutarsa benide gör 😊Evet ilk kupon bu
@lossday daha adam tanımıyorsun paramız yok diye miBoyle yaptım
Tamm kardeşim sen benim numaramı bilion yazarsın görüşürüz,😊😊😊😊Bolsans Başkan tutarsa benide gör 😊
Ne alaka kardeşim cebimde 5 kuruş param yok biliyor musun ..? Hesap ismine bak kesme yazıyor adamın hesabından oynuyorum rica etti beraber oynayalım dedi tamam dedik . Neden bilmeden hemen konusuyonuz ki@lossday daha adam tanımıyorsun paramız yok diye mi
Ben yazmam kardeşim ayıp olur sen bak durumun seni kurtarır artıda olursan atarsın ufak biseyler zorda kalma yeter bana 😊sende benim numaramı biliyorsun bu aradaTamm kardeşim sen benim numaramı bilion yazarsın görüşürüz,😊😊😊😊
Çuval hazırla sen 🤑🤑🤑🤑kazandınızmı ?
En azından konusuyoruz işte yaziyoruz takılıyoruz muhabbet ediyoruz ama ben seni hep paranın olduğu yerlerde görüyorum nedense bu da koyuyor insanaNe alaka kardeşim cebimde 5 kuruş param yok biliyor musun ..? Hesap ismine bak kesme yazıyor adamın hesabından oynuyorum rica etti beraber oynayalım dedi tamam dedik . Neden bilmeden hemen konusuyonuz ki
Bende onu diyorum işteParayla adam olunmuyor bunu öğrenin
gene birine laf mı edesin tuttuParayla adam olunmuyor bunu öğrenin
Bol şanslar umarım hedefe ulaşırsınız başarılarEvet @Kesme8090 iş birliği ile etkinliğimiz başlıyor hedef 3 siteden toplamda 1 k kazanç sağlandığında 10 kişiye 20 TL nakit dağıtımı olacaktır .
Kurallar ve şartlar ;
Mesaj sınırı : 200
Takip şartı vardır .
Küfür ve hakaret etkinlik dışı kalmanıza sebeptir .
Bol şanslar simdiden