Bolsans kardesimBenimde bir katkım olsun siz 10 kişiye 20 ben 10 kişiye 20 tl olsun başlık beğeni 100 olması kaydıyla
iyi olan güzel olan ne varsa hayat paylaştıkça güzel diyip tüm etkinlikleri bu felsefe ile açan herkesin yayındayız...
Kardeş konuya hakim değilim lâkin küfür babamın oğlu olsa affı yok ban sebebidir.O konuda tavizim yok@kumarbaz @lazio34 @fiorino21 @despara34 forum böyle idare edilmez sizleri etiketledim özelde de tanıyorum diye birilerinin ailesi katılarak küfür ediliyorsa bu sadece uyarı ile kalıyorsa gelisemezsiniz ipini koparanlarin yeri olur sadece burası. Sizlerden birine küfür edilse aile katılıp yine uyarıda mi bulunursunuz. Böyle devam ederseniz düzen olmaz toplam 10 kişilik bi forum olarak devam edersiniz
Tebrikler ve teşekkürler müdürümBenimde bir katkım olsun siz 10 kişiye 20 ben 10 kişiye 20 tl olsun başlık beğeni 100 olması kaydıyla
iyi olan güzel olan ne varsa hayat paylaştıkça güzel diyip tüm etkinlikleri bu felsefe ile açan herkesin yayındayız...
Senin yokta bazi modlarin var usta adam.ozelden sovuyor ban atin diyorum sen buranin agasimisin diyorKardeş konuya hakim değilim lâkin küfür babamın oğlu olsa affı yok ban sebebidir.O konuda tavizim yok
O zaman @kumarbaz a selam söyle benden o uyarmaya devam etsin sadeceKardeş konuya hakim değilim lâkin küfür babamın oğlu olsa affı yok ban sebebidir.O konuda tavizim yok