Bence tutsunda saten 10 kişi yoktur aktif kişi güzelliğini yaparsın bnceSen çekilişe girme gelirse 😜😜😜
Bence tutsunda saten 10 kişi yoktur aktif kişi güzelliğini yaparsın bnceSen çekilişe girme gelirse 😜😜😜
Aynen 2 yarıya kldiiArkadaşlar listeyi yapicam ama daha maç gelmedi o yüzden maça odaklanalim lütfen![]()
DeArkadaşlar bişey dim mi
Buyur kardrsimmArkadaşlar bişey dim mi
Yani bana mı ? Kesme ile aramızda ki muhabbete nazaran yazılmış birşey abartmaya gerek yokayar oluyorum gelmeden çekilişe diyenlere
Bu mesajimi okumamissiniz demekki 😟😟Arkadaşlar çekiliş ilk kupon üzerinden olacak duymadım etmedim demeyin sonra
sana demedim birazdan won diyen gelir diye dedimYani bana mı ? Kesme ile aramızda ki muhabbete nazaran yazılmış birşey abartmaya gerek yok
Evet ,halkekmegi geçince sagdaydi bu tabela.Bu mesajimi okumamissiniz demekki 😟😟
Ok bn varım saten ilk begenlerin arasindayimBu mesajimi okumamissiniz demekki 😟😟
Valla ben basindandir takip ediyorumBu mesajimi okumamissiniz demekki 😟😟
Bol şansEvet @Kesme8090 iş birliği ile etkinliğimiz başlıyor hedef 3 siteden toplamda 1 k kazanç sağlandığında 10 kişiye 20 TL nakit dağıtımı olacaktır .
Kurallar ve şartlar ;
Mesaj sınırı : 200
Takip şartı vardır .
Küfür ve hakaret etkinlik dışı kalmanıza sebeptir .
Bol şanslar simdiden
sorma eren valla küfür edip ban yemek istiyorum şuanayar oluyorum gelmeden çekiliş diyenlere
Sıkıntı yok Modum muhabbet olsun diye takılıyorum seviliyorsun 🥰sa
sana demedim birazdan won diyen gelir diye dedim![]()
Kupon tutsunda heleBu mesajimi okumamissiniz demekki 😟😟