Ben burda komik bisey bulamadim mahoni bey ?
Yapilan yardimlar suistimal edilirse herkesin bakis acisi farkli olurInsanin zor duruma düşmesi normal peki abi buyuk gordugu insanlara durumu anlatmasi ama isin icine maddiyat girdigi icin dönüş almamasi sıkıcı ve her yardima ihtoyaci olana dilenci muammelesi yapilmamasi gerek hayat paylasinca güzel dimi sayın adminim @KuponBaz
😊😊😊Ben burda komik bisey bulamadim mahoni bey ?
@Mahonii kanka komik degilBen burda komik bisey bulamadim mahoni bey ?
Orasida dogrudurYapilan yardimlar suistimal edilirse herkesin bakis acisi farkli olur
Ee ne yani bu konuyu acma sebebin nedirOrasida dogrudur
Orası özel birazEe ne yani bu konuyu acma sebebin nedir
Ozelse bu konuya ihtiyac yokOrası özel biraz
Gelicek cevabi vok merak ediyorum😃😃özelse niye açıyorsun 😃
Çok tatlıözelse niye açıyorsun 😃
😂 😂özelse niye açıyorsun 😃
Kanka 10 k yarin ol artik😂
Geldi cevap yeterlimi acaba ?Maksadim bazi insanlar zor duruma dusebilir zaman icinde ve amacım ön yargiyi kirip herkese genis acidan arastirarak bakmak lazim her insan özeldir.
O bazi insanlar bazi insanlarin canini yakmasa kimse onyargiyla bakmaz di emin olMaksadim bazi insanlar zor duruma dusebilir zaman icinde ve amacım ön yargiyi kirip herkese genis acidan arastirarak bakmak lazim her insan özeldir.
@Grand cevabina karsilik cevapO bazi insanlar bazi insanlarin canini yakmasa kimse onyargiyla bakmaz di emin ol
Tanamda herkes aynidir diye bisey yokO bazi insanlar bazi insanlarin canini yakmasa kimse onyargiyla bakmaz di emin ol