Moralim bozuldu 2 gundur😃😃Ben sana paket yaptırırım boşver 😂😂
Moralim bozuldu 2 gundur😃😃Ben sana paket yaptırırım boşver 😂😂
Girmeyip napcam kanka can durmuyor ozluyorum sizi😀😀Fazla girmeyecen kardesim bende faturayı aşıyorum her ay sonra seve seve ödüyorum ayda 500 600 u mobil odeme de dahil😂
Valla faturayi birsz genişlet o zaman kanka ama benim kadar geniş olmasın 😂Girmeyip napcam kanka can durmuyor ozluyorum sizi😀😀
Kanka fatura degil bea zaten elime dogru durust para gecmez ayda paket zar zor attiriyorum turk telekomami gecsem yoksa turkcel batiricak bizi😁😁Valla faturayi birsz genişlet o zaman kanka ama benim kadar geniş olmasın 😂
Telekom a geç o zaman sehirdesin zaten paketleri daha uygun köyde olsa cekmeyebilir amaKanka fatura degil bea zaten elime dogru durust para gecmez ayda paket zar zor attiriyorum turk telekomami gecsem yoksa turkcel batiricak bizi😁😁
Ayın birinden sonra sana laziobet sponsor canım ayıpsınDiyorumki modum @lazio34 bi sponsor sitede banami bulsaniz😂😂
Burak in üstüne gold üye degil torpilli üye yazın kanka 😂Ayın birinden sonra sana laziobet sponsor canım ayıpsın
Aynen kanka memlekete gidincede bu hatti kullanirim simdi hat 120 ymis her ay 10 tl faturaya yansiyacakmis yani paket 30 tl olsa her ay 40 odeyecegim guzel degilmiTelekom a geç o zaman sehirdesin zaten paketleri daha uygun köyde olsa cekmeyebilir ama
40 diyor ya daha ne istiyon ben 500 den aşağı odemiyorum bir ara 1000 i buliyordu mobil ödeme limitim 750 idi o zamanlar hattı degistirdim 3 4 aydır azalmış hali 500 😂Aynen kanka memlekete gidincede bu hatti kullanirim simdi hat 120 ymis her ay 10 tl faturaya yansiyacakmis yani paket 30 tl olsa her ay 40 odeyecegim guzel degilmi
Modum cansin sen piyango falanmi cikti yoksa😊😊Ayın birinden sonra sana laziobet sponsor canım ayıpsın
Modum cansin sen piyango falanmi cikti yoksa😊😊Ayın birinden sonra sana laziobet sponsor canım ayıpsın
Benim telden 2 tane alirsin 500e 😂😂40 diyor ya daha ne istiyon ben 500 den aşağı odemiyorum bir ara 1000 i buliyordu mobil ödeme limitim 750 idi o zamanlar hattı degistirdim 3 4 aydır azalmış hali 500 😂
Bende de bu kadar savurgan olduğum için kalmadı zaten goruyosun😂😂😂Kanka
Benim telden 2 tane alirsin 500e 😂😂
Bende sizin kadar para ne gezer😂😂
Kanka cidden 500 cok bea😁😁Bende de bu kadar savurgan olduğum için kalmadı zaten goruyosun😂😂😂
Yok kardom gönlümüz zenginModum cansin sen piyango falanmi cikti yoksa😊😊
Kanka 200 fatura zaten gerisi de mobil ödeme ve ek internet falan😂Kanka cidden 500 cok bea😁😁
Adamsin😊😊Yok kardom gönlümüz zengin
Cok bea kanka yinede gerek yok abartma fazla bence zaten borc falan var diyosunKanka 200 fatura zaten gerisi de mobil ödeme ve ek internet falan😂