borç kankaPara istemek yasak kardes
borç kankaPara istemek yasak kardes
O zaman olur 😂😂😂borç kanka![]()
Yanlış sa eyvallah uzatmayalim .herkes işine baksinO zaman olur 😂😂😂
Hayırlı olsun mesajı bol arkadaşım etkinlik yapıcakmısın
Her zaman yapıyorum kardesim profilime bakabilirsin 😊 yine yapacam haftasonu hazır da açık bir etkinligim varHayırlı olsun mesajı bol arkadaşım etkinlik yapıcakmısın![]()
Pek kardeş cümlesini kullanmayalım bence zira okadar yakın hissetmiyorum seni kendime sadece çekim ve kazançları paylaşınca buradaki arkadaşları da sevindirirsin diye düşünerekden sordum. Ben kendime birşey istemiyorum sadece etkinlik bekleyenler varsa nasiplensin istedimHer zaman yapıyorum kardesim profilime bakabilirsin 😊 yine yapacam haftasonu hazır da açık bir etkinligim var
Sen de burdasinPek kardeş cümlesini kullanmayalım bence zira okadar yakın hissetmiyorum seni kendime sadece çekim ve kazançları paylaşınca buradaki arkadaşları da sevindirirsin diye düşünerekden sordum. Ben kendime birşey istemiyorum sadece etkinlik bekleyenler varsa nasiplensin istedim![]()
Lafin gelişi dedim bir daha demem.ben her zaman etkinlik yapıyorum onu sürekli kazandıklarını paylaşıp etkinlik yapmayanlara dersin o zaman 😉Pek kardeş cümlesini kullanmayalım bence zira okadar yakın hissetmiyorum seni kendime sadece çekim ve kazançları paylaşınca buradaki arkadaşları da sevindirirsin diye düşünerekden sordum. Ben kendime birşey istemiyorum sadece etkinlik bekleyenler varsa nasiplensin istedim![]()
Sende hoş geldin güzel insan nasılsın görüşmeyeliSen de burdasin
Tanidik simalar gormek guzel
Hos geldin
Herkesin ağzı var kendisi soyleyebilir😊Pek kardeş cümlesini kullanmayalım bence zira okadar yakın hissetmiyorum seni kendime sadece çekim ve kazançları paylaşınca buradaki arkadaşları da sevindirirsin diye düşünerekden sordum. Ben kendime birşey istemiyorum sadece etkinlik bekleyenler varsa nasiplensin istedim![]()
Cok sukur dostumSende hoş geldin güzel insan nasılsın görüşmeyeli![]()
Tebrikler bol kazançlar dilerim
Sağol kardesimTebrikler bol kazançlar dilerim
ben başkasını bilmem çünkü şuan gördügümü söyledim sadece bence sende herkese lafın gelişi kardeşim deme dedirtmeLafin gelişi dedim bir daha demem.ben her zaman etkinlik yapıyorum onu sürekli kazandıklarını paylaşıp etkinlik yapmayanlara dersin o zaman 😉
Istedigime istediğim gibi konusurum o seni ilgilendirir mi sana demem! Etkinlikte keyfime goreeeeeeben başkasını bilmem çünkü şuan gördügümü söyledim sadece bence sende herkese lafın gelişi kardeşim deme dedirtmebence bi etkinlik patlatman lazım şimdi
kardeşşşşşşşşPek kardeş cümlesini kullanmayalım bence zira okadar yakın hissetmiyorum seni kendime sadece çekim ve kazançları paylaşınca buradaki arkadaşları da sevindirirsin diye düşünerekden sordum. Ben kendime birşey istemiyorum sadece etkinlik bekleyenler varsa nasiplensin istedim![]()
Dayiiiiiiiiiiikardeşşşşşşşş
anlaşıldıIstedigime istediğim gibi konusurum o seni ilgilendirir mi sana demem! Etkinlikte keyfime goreeeeee
Bardakkkk zatennn doluuuu damlayanaaa yazıkkk olacakkkk kardeşşşşşşanlaşıldı![]()
kolay gele
![]()
Sana da kolay geleeanlaşıldı![]()
kolay gele
![]()