dayı bari sen yapma öteki yerden biliyorum seni baştacısınBardakkkk zatennn doluuuu damlayanaaa yazıkkk olacakkkk kardeşşşşşş
dayı bari sen yapma öteki yerden biliyorum seni baştacısınBardakkkk zatennn doluuuu damlayanaaa yazıkkk olacakkkk kardeşşşşşş
Sağol müdürümtebrikler
Öteki yerden yanlış bilion iştedayı bari sen yapma öteki yerden biliyorum seni baştacısın![]()
Dayi tam adina gore konusuyon helalBardakkkk zatennn doluuuu damlayanaaa yazıkkk olacakkkk kardeşşşşşş
Bilemem kardeş meyvayı soymadan içinden ne cikacak bilemem😉Öteki yerden yanlış bilion işte
Konuş yeğenim konuşBilemem kardeş meyvayı soymadan içinden ne cikacak bilemem😉
Intikam istiyor dayiii herşeyden çok intikam istiyor 🙊 bir de niye niye diye sorup duruyor😉😉Konuş yeğenim konuş![]()
SagolasinTebrikler reis
Etkinlik etkinlik dediğin nedir ki gülüm ben senin için ban yemeyi göze almışımBilemem kardeş meyvayı soymadan içinden ne cikacak bilemem😉
resimdeki sen misin mahoni kardeş kaslı erkekBilemem kardeş meyvayı soymadan içinden ne cikacak bilemem😉
Resimdeki ile aynı boydayım ama o kadar kaslı degilim 😂resimdeki sen misin mahoni kardeş kaslı erkek
Boşver be dayiii herşey yalanmış zaten 😍Etkinlik etkinlik dediğin nedir ki gülüm ben senin için ban yemeyi göze almışım
Yalanmış yeğenimmmBoşver be dayiii herşey yalanmış zaten 😍
Herşeyin z amani var reis aklimdasin😉
6000 ay günlük 1 tl ile 10 tl verior
Allahini seveyim adam adam sende benim aklimdasinHerşeyin z amani var reis aklimdasin😉
Senet bizim işimiz6000 ay günlük 1 tl ile 10 tl verior![]()