Hangi siteSite 2. Yılına özel herkese tanımlıyor ödeme yapıyor ama 100 yatirimli isterseniz deneyin
Almadım daha yeni üye oldum alanlar varÖdemeyi ne kadar sürede aldın
Ben yatırım yapar alır veya alamazsam bilgilendiririmÖdeme yapiyor demissinde ondan sordum baska bir yerde gördüm ödeme alamamis kimse daha
Abi fazla paran yoksa girme bu işe bekle cekenler olursa bilgi veririm ben bethuplar hep problemli. Sitenin lisansi onay asamasinda 2 yıldır ne onayiBen yatırım yapar alır veya alamazsam bilgilendiririm
Onay aşamasında oldugunu gördüm de lisans onayı artık en erken 1 sene parası olan dener şansını olmayanda zaten yokAbi fazla paran yoksa girme bu işe bekle cekenler olursa bilgi veririm ben bethuplar hep problemli. Sitenin lisansi onay asamasinda 2 yıldır ne onayi
Evet öyle tabi aslında en sağlam lisansli site bile olsa lisans bizi baglamaz cunku hakkimizi arayamayiz Türkiye de. Bol sanslarOnay aşamasında oldugunu gördüm de lisans onayı artık en erken 1 sene parası olan dener şansını olmayanda zaten yok![]()
Resim at hangi maçta yaptın 200200 yaptik 100 lazim ahahahahaah site öder
Herkes çevrimi tamamliyor kasaları saglammi vurgunami geldiler acabaÖder mi bu site acaba uğraşsak mi
Sen 100 u at ben denerim.Öder mi bu site acaba uğraşsak mi