Yok kur sonra sil uygulamayi sorun olmazVirus falan dediler sikinti cikarmiki
Yok kur sonra sil uygulamayi sorun olmazVirus falan dediler sikinti cikarmiki
Konuda program viruslu falan dediler abi icime kusku girdi simdiYok kur sonra sil uygulamayi sorun olmaz
Ben indirdim sildim birsey olmaz acma programi yeterKonuda program viruslu falan dediler abi icime kusku girdi simdi
Anladim abi deniyelim sen nasil buldun burayi 😊😊Ben indirdim sildim birsey olmaz acma programi yeter
Eskilerden kim kaldi her forumda aktifim 😂Anladim abi deniyelim sen nasil buldun burayi 😊😊
2li kombine serbestAlt üst serbest mi
Serbets 2 oran her mac tek de alabilirsinAlt üst serbest mi
Vallahi abi ben birtek bonushood ta takilirdim ama buraya da isinmaya asladim sadece tek eksik uye azEskilerden kim kaldi her forumda aktifim 😂
Az uye herzaman iyidir nerde cokluk orda tartismaVallahi abi ben birtek bonushood ta takilirdim ama buraya da isinmaya asladim sadece tek eksik uye az
Sende haklisin ama abi cokta az olmamali benceAz uye herzaman iyidir nerde cokluk orda tartisma
Hood dan burda aktif olarak kalacaklar var kardesim burdayim mesela ben buralar senlenir ilerde @kumarbaz eli aciktir 😂Sende haklisin ama abi cokta az olmamali bence
Tabi kumarbazdan bekleriz guzel seyler yaparmi acaba 😂Hood dan burda aktif olarak kalacaklar var kardesim burdayim mesela ben buralar senlenir ilerde @kumarbaz eli aciktir 😂
Yapar yapar 😂Tabi kumarbazdan bekleriz guzel seyler yaparmi acaba 😂
1 hafta boyunca rolling denedik 2 gun dağıtım yapabildim 😐😐Tabi kumarbazdan bekleriz guzel seyler yaparmi acaba 😂
Hiçbirinden haberimiz olmadi1 hafta boyunca rolling denedik 2 gun dağıtım yapabildim 😐😐
Nasip bu isler canin saolsun☺1 hafta boyunca rolling denedik 2 gun dağıtım yapabildim 😐😐
Kim dolandirdinasıl dolandırıldım 🤔