onlar yok mu artık?Lazio ile kumarbaz in 2 aydir maaslarini vermiyorsun bir de hesaplarini siliyorsun nasil insansin @KuponBaz
Hesaplari silindionlar yok mu artık?
hocam üzüldüm valla ya adamlar çok düzgündü, umarım bi çözüm bulunur geri dönerler.Hesaplari silindi
Bilmiyorum valla kardesim yarin ola hayrola biz o adamlar icin burdaydikhocam üzüldüm valla ya adamlar çok düzgündü, umarım bi çözüm bulunur geri dönerler.
aynen kardeşim lazio falan olmazsa zevk vermez burasıBilmiyorum valla kardesim yarin ola hayrola biz o adamlar icin burdaydik
Dilenmeye devamHocam benim face param neden gelmedi hâla hesaota sikinti yoktu @KuponBaz
Haha ağla bebegim yancilarin gitmiş sira sendeDilenmeye devam
Kimse gitmedi salk herkes burda yancim olduğunu biliyorsan konusmana dikakt et ban yemeHaha ağla bebegim yancilarin gitmiş sira sende
bunu televizyonda nasil yazicam bilgi verirmisniz ip tv yi açtım tv denMerhaba arkadaşlar sizlere vakit ayırmadığı mi ve bu nedenle hepinize ücretsiz lig TV ile gönüllerinizi bir nebzede almak istedim
Ve hepinize ücretsiz freebet ve farklı dağıtımlar yapmaya karar verdim
Lig TV kurulum
Google play store veya appstore den
Gse smart ip tv indiriniz
İndirdikden sonra
M3 URL ekle
Başlık lig TV
Sonra kodu ekleyiniz
Kod; http://siptv.dynns.com:8080/get.php?username=75644&password=mose8788&type=m3u_plus&output=ts
İp tv özelikleri çocuk kanalları
D smart kanalları
Lig TV kanalları ne ararsanız mevcuttur
Plazmasinda smartplayer özeliği olan arkadaşlar da kodu kullanarak izleyebilir
Kimmiş yancıları Acıkla bakalım kardeşimHaha ağla bebegim yancilarin gitmiş sira sende
Sen kumarbaz mahoni LazioKimmiş yancıları Acıkla bakalım kardeşim
İsyankarKimmiş yancıları Acıkla bakalım kardeşim
Eger böyleyse ayıp etmişSen kumarbaz mahoni Lazio
Ad vermedi de böyle bu kişiler gitmedimiEger böyleyse ayıp etmiş
Öyle tabiAd vermedi de böyle bu kişiler gitmedimi
Yancim napiyonnn 😄😄😄Öyle tabi