Belki bizde insandık uyuyorduk ondan olabilir. Papara numaralarınız alındı ilgili kişiye iletidildi ödemeleriniz gelecekNeden cevap vermiyorsun @fiorino21
Belki bizde insandık uyuyorduk ondan olabilir. Papara numaralarınız alındı ilgili kişiye iletidildi ödemeleriniz gelecekNeden cevap vermiyorsun @fiorino21
neden öyle dedin abi 😃😃 biz robotuz ve komutlari onlar veriyor 😃Belki bizde insandık uyuyorduk ondan olabilir. Papara numaralarınız alındı ilgili kişiye iletidildi ödemeleriniz gelecek
Su uyur mod uyumaz 😀Belki bizde insandık uyuyorduk ondan olabilir. Papara numaralarınız alındı ilgili kişiye iletidildi ödemeleriniz gelecek
Yok aga aktifdin ondan dedim yoksa uyuyo olabilirsinBelki bizde insandık uyuyorduk ondan olabilir. Papara numaralarınız alındı ilgili kişiye iletidildi ödemeleriniz gelecek
Yok ben günde düzenli 10 saat uyurum ama su ne yapar bilmemSu uyur mod uyumaz 😀
Yok bizim son görülmelerde problem var belliki haberin yok olabilir. Dediğim gibi ilgili arkadaşa ilettim gece 3-4 lere kadar buralardayız muhtemel oda uyuyordur uyanır birazdanYok aga aktifdin ondan dedim yoksa uyuyo olabilirsin
Sen o zaman rol yapıyordun 😂Ben bunlarin hiç birine cevap vermedim ve listede yokum
Nerde bu millet
BuradayizNerde bu millet
Bu da borç sayilir zaten etkinlik ya ayrica neden duyar kasiyorsun aga oku geçSanki adam borcunu vermiyor millete bak![]()
Burdayi reis hoşgeldinNerde bu millet
Hadi senin kurabiye konusuna 😅Bı roll daha yapalım para lazim
Yarım saat sonra başlarızHadi senin kurabiye konusuna 😅
tamamdırYarım saat sonra başlarız