Tebrikler ikramiye kazandiniz 😀
Tebrikler ikramiye kazandiniz 😀
Ne duyarı adam atmıyom vazgeçtım dese mBu da borç sayilir zaten etkinlik ya ayrica neden duyar kasiyorsun aga oku geç
Site ve kendi otoritesi bozulurNe duyarı adam atmıyom vazgeçtım dese m
Npcz![]()
İşte o yüzden atar bekliyelimSite ve kendi otoritesi bozulur
Beni bekletmeyen şey şu sayın yargiç en geç öglene kadar denilip saatin 4 olmasina karsjn atilmamasi o zaman yarin gun icinde desinler bekletmesinler beni veya biziİşte o yüzden atar bekliyelim
Evet o hoş degil. Olmayan parayla etkinlik yapiliyor. Para olunca atilicak illaki ama neysr canlari sagolsun ne diyelimBeni bekletmeyen şey şu sayın yargiç en geç öglene kadar denilip saatin 4 olmasina karsjn atilmamasi o zaman yarin gun icinde desinler bekletmesinler beni veya bizi
AynenEvet o hoş degil. Olmayan parayla etkinlik yapiliyor. Para olunca atilicak illaki ama neysr canlari sagolsun ne diyelim
işi çıkmış olabilir vs. 😃bende ödül kazandım da ortalığı ayağa kaldırmıyorum az sabır kardeşlerim ya acil ihtiyacınız vardır anlarım da ellerinde olan bir şey değildir
Her şey olabilirrrişi çıkmış olabilir vs. 😃
bartın şivesi mibu huyundan dolayi sevirem seni @BBCOOPER
Arkadaşlar 2 siteden çekim yapacam papara için 2 adet telefon no lazım yardımcı olabilecek varsa 50 TL ödeme yapacam ödemeleri çekim yapar yapmaz atacam 2 saat içinde
Yardımcı olabilecekler yazsın lütfenkesin atarsın.
Bisey demiyoruz ya sadece soylenen soze istinaden soruyoruz ne oldu diyebende ödül kazandım da ortalığı ayağa kaldırmıyorum az sabır kardeşlerim ya acil ihtiyacınız vardır anlarım da ellerinde olan bir şey değildir