Aynen öyle kesinlikle akşam oldu beBisey demiyoruz ya sadece soylenen soze istinaden soruyoruz ne oldu diye
Aynen öyle kesinlikle akşam oldu beBisey demiyoruz ya sadece soylenen soze istinaden soruyoruz ne oldu diye
Buraya belirtmeniz bizim icin yeterli idi isinizin oldugunu belirtseniz beklerdk en gec oglene kadar dedigin icn insan merak ediyor tabi sen buna sorun cikarmak diyorsunEvet arkadaşlar @KingHampton ve @HayatGibi arkadaşların ödülleri şimdi yollanıyor. Maalesef bu arkadaşlar sürekli sorun çıkardı bunlar diğer etkinliklerde göz önünde bulundurulacaktır. Bizde insanız işimiz gücümüz aksiliklerimiz ters giden şeyler olabiliyor ama maalesef 7 arkadaşımıza anlayışı için teşekkür ederken maalesef 5 parmağın 5i bir olmadığını gösteren üyelerde mevcut. Diğer 7 arkadaşın ödemeleride kısa sürede geçecek tekrar anlayışınız için teşekkürler
Bana yokmu kardrsimEvet arkadaşlar @KingHampton ve @HayatGibi arkadaşların ödülleri şimdi yollanıyor. Maalesef bu arkadaşlar sürekli sorun çıkardı bunlar diğer etkinliklerde göz önünde bulundurulacaktır. Bizde insanız işimiz gücümüz aksiliklerimiz ters giden şeyler olabiliyor ama maalesef 7 arkadaşımıza anlayışı için teşekkür ederken maalesef 5 parmağın 5i bir olmadığını gösteren üyelerde mevcut. Diğer 7 arkadaşın ödemeleride kısa sürede geçecek tekrar anlayışınız için teşekkürler
Rolling başlıyor turbo takipte ol kaZanç hepsi dağıtım olucakBana yokmu kardrsim
Ok kardeşim takipteyimRolling başlıyor turbo takipte ol kaZanç hepsi dağıtım olucak