Ahhahah valla hic sorma acmaz olaydim konuyu simdi catir catir yiyecektim parwyi (;benim girdigim işten hayırmı gelir hata yaptn
Ahhahah valla hic sorma acmaz olaydim konuyu simdi catir catir yiyecektim parwyi (;benim girdigim işten hayırmı gelir hata yaptn
diğer parça gelmedimi ?Kodugumunun sitesi hala atacak
Kaç taksit kaldı usta ilknkez böyle saçma bişey duydumKodugumunun sitesi hala atacak
3 u geldi 350 de digerlide gelsin diye bekliorm bokluk cikarmasinlar diyediğer parça gelmedimi ?
Kullanıcı adınız nedir sitemizdeki beklerken stresinizi azaltabilmek adına freebet eklemesi yapalımVallahi rezillik canli destek desen kaşarlari toplamişlar @Entebet destek elde avucta tek siz kaldiniz
Bir daha yanina bile yaklasma bu siteninKodugumunun sitesi hala atacak
Vibiort sen nasil kralsin yaKullanıcı adınız nedir sitemizdeki beklerken stresinizi azaltabilmek adına freebet eklemesi yapalım
Kullanıcı adınız nedir sitemizdeki beklerken stresinizi azaltabilmek adına freebet eklemesi yapalım
Yonetimmi degisti diyorum yok iftira atiyorlar inanmayin diyor ozman nw bu sacmalik diyorum yardimci olabilecegm farkki konu varmi diyorBir daha yanina bile yaklasma bu sitenin
biz de alabilir miyiz @Entebet destek 😀Kullanıcı adınız nedir sitemizdeki beklerken stresinizi azaltabilmek adına freebet eklemesi yapalım
bana 200 tlyi 14 saatte yollamislar gecen hafta635 tl lik çekimimi 7 saat boyunca ugrastirdilar şimdi canli desteğin dediği şey
6 parca halinde gelecekmiş 635 tloncesinde 100 tl cekim tek parca geldi ona duaciyim
3 parca geldi kaldi 3 parça
Hey Allahım ya
O konuyu gordum de dedim ki arada olur adamlar parca parca atiyorlar 9.saate girdimbana 200 tlyi 14 saatte yollamislar gecen hafta
Bol şanslar . İlk kupon 2.00 oran üstü 200 maks çekim ama 1000000 taksitleVibiort sen nasil kralsin ya![]()
Kral esnetsende şu 24 saati bi etkinlik patlatsam ?Bol şanslar . İlk kupon 2.00 oran üstü 200 maks çekim ama 1000000 taksitle![]()
HahhahhahBol şanslar . İlk kupon 2.00 oran üstü 200 maks çekim ama 1000000 taksitle![]()
😅😅😅😅😅Bol şanslar . İlk kupon 2.00 oran üstü 200 maks çekim ama 1000000 taksitle![]()
kupon atta takip edelim 🙂Hahhahhahtaksitlerden yoruldum