Bana özelden IBAN yaz mümkünse Akbank olsun yoksa hesap aç haftaya yardımcı olucam sanaYalovada yasiyorim reis dusubmeniz yeterli saolun
Bana özelden IBAN yaz mümkünse Akbank olsun yoksa hesap aç haftaya yardımcı olucam sanaYalovada yasiyorim reis dusubmeniz yeterli saolun
Yalovada tersanelerde iş bulursun her türlü. Askerlik sıkıntın da olmazYalova dayim reis
Dostum sana bi abi tavsiyesi 3.aydan sonra antalya muğla çevresindeki oteller sezon için alımlara başlarlar daha önce antalya kemerde çalıştığım otel var çok sağlam masada yatma yerinde oraya git 10 ayın 3une kadar çalış örsan ayrılmadan önce pasaport çıkar ve kinşasa git çalış türkiye sezonu açılınca geri gel kendini çokça düze çıkarırsın ve eğitip bu alanda profesyonel olursun. Benim askerlik sorunu almazsa 5 dk durmam. Allah yardımcın olsunBeyler durumum suan şöyle 19 yasimdayim babam annemden ayrildiginda 15 annem ablam la yasiyorum su zaman kadar annem sinir hastasi bir insan ve 4 senedir psikolojik baski altindayim bu sene bu baski dozu cok artti calisiyordum son 1 senedir issizim iddadan 3 5 kurus kazandigimida eve veriyorum ama surekli kufur ve psikolojik baski altindayim asalak bir boka yaramaz evimden s.. git polisi ariycam attircam seni evden gibi laflar hergun ablamda bu sekilde kisacasi annem insallah olursun diyor boyle bir evdeyim ve artik biktim zaten evden atti atacak beni cebimde para yok is yok nabacam bilmiyorum yazmak istedim sadece akil veren olur diye
Reis anltaya falan gitmek cok zor benim icin 19 yasindayim hayayikda gormedigim yerler evden zaten gitmemi istiyor ailem gidersem ve is bulmassam sokakta kalırım kendimi garantiye alamadan nasi gideyimDostum sana bi abi tavsiyesi 3.aydan sonra antalya muğla çevresindeki oteller sezon için alımlara başlarlar daha önce antalya kemerde çalıştığım otel var çok sağlam masada yatma yerinde oraya git 10 ayın 3une kadar çalış örsan ayrılmadan önce pasaport çıkar ve kinşasa git çalış türkiye sezonu açılınca geri gel kendini çokça düze çıkarırsın ve eğitip bu alanda profesyonel olursun. Benim askerlik sorunu almazsa 5 dk durmam. Allah yardımcın olsun
Reis cok guzel demisisin keske garsonluk bulsam yalovada yasayan bilir burda 1 is ilanina 60 kisi gidiyor 1 yıldır ariyorum ben hayatta is secmem tavuk pislig temizleme isinde calistom 7 ay is sorun degil ama nereye gitsem sizi ariycaz lafi iddayi kendi paramla hic oynamadim heo.bonis oldumj oynarim ben kimsedende bisi istemiyorum iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim forumca icimi dokmek istedin sadecehepimiz aynı durumdayız şimdi işsizim yazmışsn bir resronta gidip çalışsan min 100 tl günlük alırsın forum sitelerinde ne işin var gözüm bu yol yol değil idda sana 500 verir mutlu olursun ama farkında değilsinki sen o parayı 4 günde kazanırsın kim iddadan zengin olmşki
bak guzel kardeşim ben sana direkt çık git demiyorun net üzerinden otellere form ve illaki biri düşer o zaman çık git ve orada daha rahat iş bulup başka otellere geçersin o arada boştada kalmazsın.Reis anltaya falan gitmek cok zor benim icin 19 yasindayim hayayikda gormedigim yerler evden zaten gitmemi istiyor ailem gidersem ve is bulmassam sokakta kalırım kendimi garantiye alamadan nasi gideyim