Umudumuz gelmesi yönünde seni anlıyorum şanssızlık bi başladımı kolay kolay gitmiyorArkadaslar beni ciddiye almiyorsunuz belki ama gercekten bu ara hic sansim yokgelmezse sasirmam ki icimde hicte gelecekmis gibi bi his yok
10 TL az değil mi 5 kişiye 20 olsunO zaman gelirse hepsini dağıt bak gözden cikarmissin zaten 😅😁
Gol cikan dakikaya kadar begenenler arasinda cekecem simdi liste felan yapmiyim ayrıca gelmezse bosuna ugrasmis olurumgelecek usta.
sen çekiliş listeni yap gel![]()
A10 TL az değil mi 5 kişiye 20 olsun
Oda olur @brkbz28yok 10 kişi 10 olsun. daha çok kişi sevinsin![]()
Gol cikan dakikaya kadar begenenler arasinda cekecem simdi liste felan yapmiyim ayrıca gelmezse bosuna ugrasmis olurum![]()
Sen bu işi biliyorsun Başkan 👏😁yok 10 kişi 10 olsun. daha çok kişi sevinsin![]()
Kaleci kurtaldi2-1 yaz yüzümüz gülsün⚽️
Güzel düşün güzel olsun😊Arkadaslar beni ciddiye almiyorsunuz belki ama gercekten bu ara hic sansim yokgelmezse sasirmam ki icimde hicte gelecekmis gibi bi his yok
Liste dağıtım yapabilirimGol cikan dakikaya kadar begenenler arasinda cekecem simdi liste felan yapmiyim ayrıca gelmezse bosuna ugrasmis olurum![]()
Uyanıksen listeyi bana devret. ben hallederim o işi. yapam bi liste gol dakikasına kadar ekleme yaparım![]()
Sn Modum konuştu senin Allah ina kurban kardeşim nerelerdesin sen 😁Güzel düşün güzel olsun😊
kendimi çıkarır @Scoobyd0o kankamı eklerim.sen listeyi bana devret. ben hallederim o işi. yapam bi liste gol dakikasına kadar ekleme yaparım![]()
Buralardayım adaş merak etmeyin😃Sn Modum konuştu senin Allah ina kurban kardeşim nerelerdesin sen 😁
Paşa şimdi gördüm sana da hayırlı olsunGüzel düşün güzel olsun😊