Ters totem mi yapıyorsun kanka 😁Tutmadan gelin güvey olmayalım
Bu kupon gelmezse senin bu modundan gelmeyecek haberin Olsun yoksa 70 é kadar gelir golGol cikan dakikaya kadar begenenler arasinda cekecem simdi liste felan yapmiyim ayrıca gelmezse bosuna ugrasmis olurum![]()
senin işin çıksa almasalar eminimki öyle derdiin 🙄🙄@mami72 burda totem ve takip edenlerden yap listeyi Başkan millet beğendi cıktı
Hayalle gol hayatlar gelin guveyTutmadan gelin güvey olmayalım
Reis takip sarti yok dedim simdi oyle yaprsam ayip olur ayrıca daha ortada gol yok@mami72 burda totem ve takip edenlerden yap listeyi Başkan millet beğendi cıktı
Kardeşim TM da bunun ne yedeği olacak 10 kişi sabit takip ediyor dışarıdan olmayan gelirse sence haksızlık değil miarkadaş beğen geç demiş.
yedek kişi belirlenir. 10 dk içinde gelmezlerse yedeklerden verilir.
Kardeşim TM da bunun ne yedeği olacak 10 kişi sabit takip ediyor dışarıdan olmayan gelirse sence haksızlık değil mi
Eyw abi Teşekkür ederim😊Paşa şimdi gördüm sana da hayırlı olsun
Varmı ?Atlas betin skor etkinliğinden 30 grebet kazandım son işlem frebet bana paparadan 1,2 lira atabilecek varmı
Yanlis anlama Başkan para istemek yasak forumda özelden Dm at istersen birilerineVarmı ?
Selamın aleykum herkese nasılsın abiDaha kupon gelmedi liste kavgası başladı bu olayı bi türlü değiştiremiyoruz