Daki
Dakika 79 gol gelecekkkkMacta askida yok![]()
Dakika 79 gol gelecekkkkMacta askida yok![]()
Aynen kankaGeçen benim maça döndü @brkbz28 demi kısmet meselesi
Kardesim soru yok sadece hatani anla istedim cansinYanlış anlama da senin yar...ragini yerim özelden yaz da içim rahat etsin aklımdan çıkmıyor canim çok sıkkın cevap.yazmadin diye kurban olurum sanaaa
Ama gelir gibiAynen kanka
Defalarca dedim kanka eşşeklik yaptim affet beni bundan sonra böyle bisey olmaz daha önce de dedim canımı işte vermeyin a.m.kKardesim soru yok sadece hatani anla istedim cansin
Sorun yok kardesimDefalarca dedim kanka eşşeklik yaptim affet beni bundan sonra böyle bisey olmaz daha önce de dedim canımı işte vermeyin a.m.k
@Mahonii sen bu aralar işlerin var galibaKardesim soru yok sadece hatani anla istedim cansin
Yok Estrafurullah severim seni bilirsin Kusuruma Bakma Görmemişim😊@Burak5678 mod oldun bizi takmıyorsun he 😂
Diyenler olursa haklılarAma bişey soylim mi won olmazsa sen muhabbete bak yok efendim erken konuştunuz alın size won oldu diyenler atar gider yapanlar fln 😁😁
Yok kardeşim be sadece tartışma eleştirme olacak ama ölçülü sonuçta hepimiz burdayiz iki gün sonra yine bı yerde olacazAma bişey soylim mi won olmazsa sen muhabbete bak yok efendim erken konuştunuz alın size won oldu diyenler atar gider yapanlar fln 😁😁