lazio34
Guest
@ilkerimxx geçmiş olsun abi
Bol şanslar ilker abiArkadaşlar bi rol yapalım kazanca göre dağıtım yaparız
Oyu akşamlar abiArtık tamamen burdayım arkadaşlar diğer site ile alakamı tamamen kesmiş bulunuyorum sade 3 5 dost kaldı orda inş onlarda gelecek rollingleri bı sayfadan yapacam bu gün kasamız yok ama ilerleyen günlerde yüklü kasalarla ve etkinliklerle artık burdayım hepinize iyi akşamlar
Tekrardan hoşgeldin o zaman abiArtık tamamen burdayım arkadaşlar diğer site ile alakamı tamamen kesmiş bulunuyorum sade 3 5 dost kaldı orda inş onlarda gelecek rollingleri bı sayfadan yapacam bu gün kasamız yok ama ilerleyen günlerde yüklü kasalarla ve etkinliklerle artık burdayım hepinize iyi akşamlar
Hoş gedin üstatArtık tamamen burdayım arkadaşlar diğer site ile alakamı tamamen kesmiş bulunuyorum sade 3 5 dost kaldı orda inş onlarda gelecek rollingleri bı sayfadan yapacam bu gün kasamız yok ama ilerleyen günlerde yüklü kasalarla ve etkinliklerle artık burdayım hepinize iyi akşamlar
Namını çok duyduk kardeşim hoş geldinArtık tamamen burdayım arkadaşlar diğer site ile alakamı tamamen kesmiş bulunuyorum sade 3 5 dost kaldı orda inş onlarda gelecek rollingleri bı sayfadan yapacam bu gün kasamız yok ama ilerleyen günlerde yüklü kasalarla ve etkinliklerle artık burdayım hepinize iyi akşamlar
Seni diğer forumdan biliyom kaliteli bi arkadaşsın hoş geldinArtık tamamen burdayım arkadaşlar diğer site ile alakamı tamamen kesmiş bulunuyorum sade 3 5 dost kaldı orda inş onlarda gelecek rollingleri bı sayfadan yapacam bu gün kasamız yok ama ilerleyen günlerde yüklü kasalarla ve etkinliklerle artık burdayım hepinize iyi akşamlar
İyi akşamlar hoş geldinArtık tamamen burdayım arkadaşlar diğer site ile alakamı tamamen kesmiş bulunuyorum sade 3 5 dost kaldı orda inş onlarda gelecek rollingleri bı sayfadan yapacam bu gün kasamız yok ama ilerleyen günlerde yüklü kasalarla ve etkinliklerle artık burdayım hepinize iyi akşamlar
Sitede kaydeğer insan kalmadı ben konıya kilit attırdım zaten 150 bin mesajlı konu yu kapattırıyorum neredeyse forum mesaj sayısının dörtte biri hiç bir yönetici demiyor la sen bu foruma emek verdin gece gündüz burda sohbet ettin foruma renk kattın onkadar etkinlik yaptın derdin ne arkadaş demedilerHayirdir abi bi durum mu oldu.
Benide banlamislar orada 😅
Abi kimse kalmadi bütün uckagitci dolandirici orada. Ve millet forum açtı oraya kaydı yarısı.Sitede kaydeğer insan kalmadı ben konıya kilit attırdım zaten 150 bin mesajlı konu yu kapattırıyorum neredeyse forum mesaj sayısının dörtte biri hiç bir yönetici demiyor la sen bu foruma emek verdin gece gündüz burda sohbet ettin foruma renk kattın onkadar etkinlik yaptın derdin ne arkadaş demediler