Tebriklersaolun dostlar kasa 500 oldu☺
Tebriklersaolun dostlar kasa 500 oldu☺
BolsanlarArkadaşlar bi rol yapalım kazanca göre dağıtım yaparız
Yater gayri birazını dağıtıver fazla zorlamasaolun dostlar kasa 500 oldu☺
abi senin gibi zorluyor 🙂Yater gayri birazını dağıtıver fazla zorlama
Sebebi nedir ki sordun muilkerimxx abi cekim talebi verdim betasustan ama red yedi betasus forma sponspo bı cagırında halledelm şunu
Baska bir yontemle cek diyebilirler destege sorsanailkerimxx abi cekim talebi verdim betasustan ama red yedi betasus forma sponspo bı cagırında halledelm şunu
artık değil..ilkerimxx abi cekim talebi verdim betasustan ama red yedi betasus forma sponspo bı cagırında halledelm şunu
Canlıya bağlan bakalım dertleri neilkerimxx abi cekim talebi verdim betasustan ama red yedi betasus forma sponspo bı cagırında halledelm şunu
Tebriklertamam halletim ilker abi başka yontemle ckeın lutfen dedı bende cekım verdım beklyoruz bakalm
İyi haydi bakalım çek bide etkinlik gelsin artık dünden beri uğraşiyoz datamam halletim ilker abi başka yontemle ckeın lutfen dedı bende cekım verdım beklyoruz bakalm
Cmt ile aninda geliyortamam halletim ilker abi başka yontemle ckeın lutfen dedı bende cekım verdım beklyoruz bakalm
Etkinliikk istiyoooztamam halletim ilker abi başka yontemle ckeın lutfen dedı bende cekım verdım beklyoruz bakalm
At ilker abiyeilkerimxx abi 20 tl sana atıyım ares yapın rolling yada kabulsenz siteye atıcam gene ben basıyım dagıtım yapalm fazlasıyla o zaman karar sizin
Tebrikler bol şanswonnnn abi