Bol şansdostlar sacremento goldon ilk yarı 7 ve üstü sayı fark atarsa sacremnto etkinlik yapcaz hadi bakalm
Bol şansdostlar sacremento goldon ilk yarı 7 ve üstü sayı fark atarsa sacremnto etkinlik yapcaz hadi bakalm
burdan lose olursa herkez sahıdım iddayı bıraktgm gündür.Fark 14 süre 1:10 tebrikler
tebrikler dostumevet dostlar resmi won oldu sansızga bakarmısnz bugun 250 tlyı cop ettım kalan cebımde 25 tl vardı 24 tlsıne kupon yaptım ve bu son mactı geldı 850 tl geldi normal bayıden oynadım sans işte ona 100 bile atsaydım şuan bambaskaydım olsun buda yeter![]()
Şans.. ne zaman yakalar adamı belli olmaz tebrikler tekrardanevet dostlar resmi won oldu sansızga bakarmısnz bugun 250 tlyı cop ettım kalan cebımde 25 tl vardı 24 tlsıne kupon yaptım ve bu son mactı geldı 850 tl geldi normal bayıden oynadım sans işte ona 100 bile atsaydım şuan bambaskaydım olsun buda yeter![]()
Bol şans
Erkencisiniz🙃tebrikler dostum
hic yoktan iyidir
uykular haram da oldu 😀Erkencisiniz🙃
sen nasilsin?Erkencisiniz🙃
İyi değilim sıcacık yataktan çıktım 10 dakika önce ise gidicem ve dışarıda tusunamiye benzer biseyler oluyorsen nasilsin?
Tutunami var dışarda 😂İyi değilim sıcacık yataktan çıktım 10 dakika önce ise gidicem ve dışarıda tusunamiye benzer biseyler oluyor
😂😂 Hava fenaaaaaTutunami var dışarda 😂
Valla fena camlardan değişik sesler geliyor 😃😂😂 Hava fenaaaaa