☺Bi kisi papara atsin 10 atayim 50 de bana kalsin.
☺Bi kisi papara atsin 10 atayim 50 de bana kalsin.
Sezgine atayim cok istedi. Bi siteye 50 attim 200 e filan gelirse Burdan devam edeyim.Begenenlerde mi cekeceksin reis
hızlı davrandım 😂 😂Kime atayim hahahhaahah![]()
Sorun yok reis bol şanslar 👍🤣🤣Sezgine atayim cok istedi. Bi siteye 50 attim 200 e filan gelirse Burdan devam edeyim.
Eyvallah cok tesekkur ederimmmm😍Sezgine atayim cok istedi. Bi siteye 50 attim 200 e filan gelirse Burdan devam edeyim.
Soz aklimdasin kazanayim aticam. O cok onceden yazdi hahahaahahhızlı davrandım 😂 😂
Karsiligi olacak emin olSezgine atayim cok istedi. Bi siteye 50 attim 200 e filan gelirse Burdan devam edeyim.
Attim kardesim.Karsiligi olacak emin ol
önemli değil kardeşim sorun yokSoz aklimdasin kazanayim aticam. O cok onceden yazdi hahahaahah20 dakkaonce
TesekkurlerrAttim kardesim.
Bolsans insSezgine atayim cok istedi. Bi siteye 50 attim 200 e filan gelirse Burdan devam edeyim.
1 2 saate olucak yemek filan yiyeyim.Kanka var mi rol @ISYANKAR
Bekliyoruz reis hallet sen islerini1 2 saate olucak yemek filan yiyeyim.
Hadi hem senin hem bizim yuzumuz gülsün 😂1 2 saate olucak yemek filan yiyeyim.
Dun eger o mac gelseydi varya ben o kasayi 3 macla 3 k yapardim.Hadi hem senin hem bizim yuzumuz gülsün 😂
Olmayınca olmuyor olunca da çok güzel oluyor be kanka bugün olur umarimDun eger o mac gelseydi varya ben o kasayi 3 macla 3 k yapardim.![]()
Bugun basket bulteni baya yogun insallah.Olmayınca olmuyor olunca da çok güzel oluyor be kanka bugün olur umarim