Et sensiz forum çok güzel 😂ötede oyna cocuk senle ugraşamam bak kendin geldin illa küfür et diyon
Et sensiz forum çok güzel 😂ötede oyna cocuk senle ugraşamam bak kendin geldin illa küfür et diyon
senin lafınla mı ban oluyor bebeeeeBunu banlamayacak misin
Tamam kertenkele sensinsenin lafınla mı ban oluyor bebeeee
dün boktun bugün koktun bebe kaybolEt sensiz forum çok güzel 😂
küfür etmiyorsun ama tartışma çıkarıyorsun aga ricaaaasenin lafınla mı ban oluyor bebeeee
abartmıyonmuudün boktun bugün koktun bebe kaybol
gördümde senin kadar malını görmedimTamam kertenkele sensin
Olum 2008 yilindan çik artik tip olarakta konuşma olarakta o yılda kalmissindün boktun bugün koktun bebe kaybol
arkadas sen bnnı mı görüyon ancak adamın yazdıklarını oku ben mi ona yazdım ilkküfür etmiyorsun ama tartışma çıkarıyorsun aga ricaaaa
oglum boş teneke gibisin aynı sussOlum 2008 yilindan çik artik tip olarakta konuşma olarakta o yılda kalmissin
arkadas sen bnnı mı görüyon ancak adamın yazdıklarını oku ben mi ona yazdım ilk
biriniz konudan çiksa birşey olmucakarkadas sen bnnı mı görüyon ancak adamın yazdıklarını oku ben mi ona yazdım ilk
Basına belayim arizona kertenkelesi😉oglum boş teneke gibisin aynı suss
Tamam da bu ban yiyor böyle hesapla geri geliyor ne anladık bu ban danbiriniz konudan çiksa birşey olmucak
Mahoni işine bak hadi duman sende kuponuna bakTamam kertenkele sensin
2008 yılına git sen geri😂@fiorino21 uyar şu bebeyi laf atarsa bir daha küfür ederim sonra demedi deme kendi geldi bulaştı ne yapacak şimdi
bak bn uyardım bunun anasını siktireceniztartışmayın agalarimmmmm 🙂
Kardesjm adam dün dünyanın kufurunu etti ban yedi bugün hesap açıp yeniden geliyor ne anladık bu bandan?Mahoni işine bak hadi duman sende kuponuna bak