Kuponuna devam et sen@fiorino21 uyar şu bebeyi laf atarsa bir daha küfür ederim sonra demedi deme kendi geldi bulaştı ne yapacak şimdi
Kuponuna devam et sen@fiorino21 uyar şu bebeyi laf atarsa bir daha küfür ederim sonra demedi deme kendi geldi bulaştı ne yapacak şimdi
bunun anası bacısı kasınıyor yazık2008 yılına git sen geri😂
kupon dvm edecek ha mı kaldı mod siz mısınız o mu anlmadımKuponuna devam et sen
Al @fiorino21bak bn uyardım bunun anasını siktireceniz
bizizde sen burdan veya report icinde küfür etmeye devam edersen gerekeni yaparimkupon dvm edecek ha mı kaldı mod siz mısınız o mu anlmadım
Ben anlamıyorum kardesjm bu adam dün dünyanın kufurunu edip ban yiyor bugün yine geliyor hala küfür ediyor ne yapması lazım daha ip ban yemesi icinb
bizizde sen burdan veya report icinde küfür etmeye devam edersen gerekeni yaparim
ulan mod um adamı deli etme adam üzerime geliyor küfür edim diye bu ne demek kışkırtmak size ben mi ögretecem bunub
bizizde sen burdan veya report icinde küfür etmeye devam edersen gerekeni yaparim
Ana avrat sovuyor yine hala uyarib
senin aklın ermez agam kafanı yorma sonra akılsız kalırsınBen anlamıyorum kardesjm bu adam dün dünyanın kufurunu edip ban yiyor bugün yine geliyor hala küfür ediyor ne yapması lazım daha ip ban yemesi icin
ip ban diye birşey yok tek hamle ile yenisini açabiliyorsunBen anlamıyorum kardesjm bu adam dün dünyanın kufurunu edip ban yiyor bugün yine geliyor hala küfür ediyor ne yapması lazım daha ip ban yemesi icin
Sen ban yiyene kadar yazacam olum basina belayi gerekirse bende ban yerim ama seni barindirmayacamulan mod um adamı deli etme adam üzerime geliyor küfür edim diye bu ne demek kışkırtmak size ben mi ögretecem bunu
onu uyar yazmasın bana yemesin küfür
Tamam da demin ettiği küfür görmüyor musunuz hala ban yemiyor dün yaptıklarını aynısı devam ediyorip ban diye birşey yok tek hamle ile yenisini açabiliyorsun
İp kontrolü yapılmadan hesap onaylanmıycak o zamanip ban diye birşey yok tek hamle ile yenisini açabiliyorsun
kim dedi yemedigini 🙂Tamam da demin ettiği küfür görmüyor musunuz hala ban yemiyor dün yaptıklarını aynısı devam ediyor
Buna ban yok mu kanka @lazio34bak bn uyardım bunun anasını siktireceniz
Mahoni senide son kez uyarıyorum sende bi aşırı öz güven var kimden nerden aldın bilmem ama buranın işleyişi senin demenle değil. Bir daha birisinin konusunda kışkırtıcı cümleni görmeyeyim şimdi hepinize iyi forumlarAna avrat sovuyor yine hala uyari
Gitti bileBuna ban yok mu kanka @lazio34
Siler misin o küfür mesajini da sagolkim dedi yemedigini 🙂
Bilip bilmediğin işlere yorum yapma. İp kontrolü yapılıyor farklı ip den girerse mğneccim değilim. Herkes kendine çeki düzen versin bi zahmetİp kontrolü yapılmadan hesap onaylanmıycak o zaman