1 2 saate etkinkigim var beklerim seniA
mahoni 250 aldın hadi iyisin😄sende burakta
1 2 saate etkinkigim var beklerim seniA
Hayır zaten daha seni gecemezler yani 250 mesaj sonra sende paraÖnemi yok kardesim kısmet ☺
Kanka erken daha belli olmaz blackla mahoni garanti😁😁A
Aa hadi ins kardeşim gelirim bol bol kazan reis ins1 2 saate etkinkigim var beklerim seni
Ben 1 aya 20 k yi gecerim gini😂Hayır zaten daha seni gecemezler yani 250 mesaj sonra sende para
Aa blacklionda bayadir burda evet aynen onlara yetismenin için durmadan yazman lazimda farketmez ki 4 kişiydi alırsın hayilirsiKanka erken daha belli olmaz blackla mahoni garanti😁😁
Bana istedigin gibi kufredebilirsin kanka😁😁ban yemek istemiyorummmmm![]()
Bu forumda üst devreleri sizlersiniz😄Ben 1 aya 20 k yi gecerim gini😂
Sende daha cok aktif olsan olurdu ugramiyosun pekAa blacklionda bayadir burda evet aynen onlara yetismenin için durmadan yazman lazimda farketmez ki 4 kişiydi alırsın hayilirsi
seni seviyorummmmBana istedigin gibi kufredebilirsin kanka😁😁
Aynen kanka varsa sikintin cozelim😂😂Bu forumda üst devreleri sizlersiniz😄
Adamsinnn😉😉seni seviyorummmm![]()
Kanka ben sizleri gordumya ondan sonra kasamaya gerek yok dedim siz cidden iyisiniz ben öle fazla yazamıyorum kanka ya bakarım geçerimSende daha cok aktif olsan olurdu ugramiyosun pek
Seni elestiriyoduk😂😂Mevzu ne beyler😂😂😂
Buranın ağası senmisin🤣Mevzu ne beyler😂😂😂
Nasip kanka is guc yokya ondan kaynaklaniyo😃😃Kanka ben sizleri gordumya ondan sonra kasamaya gerek yok dedim siz cidden iyisiniz ben öle fazla yazamıyorum kanka ya bakarım geçerim
Neyimi eleştiriyon kanka eleştirilecek bir yanım yok😂😂😂Seni elestiriyoduk😂😂
Benim var mecbur senin yaş kaç Burak kardesimNasip kanka is guc yokya ondan kaynaklaniyo😃😃
Ağa @kumarbaz 😂😂Buranın ağası senmisin🤣