ahahha 😂 😂Biz bitti demeden bitmez![]()
ahahha 😂 😂Biz bitti demeden bitmez![]()
😂😂
Eski bolumleri rajonlarinibitmedi mi
Ah dayı ahhAdamlar yapmış abi
Bi siktir git oğlum bak siniriliyim zaten kupn gitti çatma adam olmicam diyorsun yaniBak simdi beyler yalansa yalan deyin. Bu arkadas forumdan gidicem dedimi dedi. Allaha emanet dedi hop geri geldi. @suat2108![]()
Gec dayı ben dururum sen gelirsen
Hahahahahaah buyurBi siktir git oğlum bak siniriliyim zaten kupn gitti çatma adam olmicam diyorsun yani
ben 10 günde izledim bitirdimAdamlar yapmış abi
Gittiyse gitti aq ne sövüyorsun adama çık şu konudan ağzımızın tandını kaçırmaBi siktir git oğlum bak siniriliyim zaten kupn gitti çatma adam olmicam diyorsun yani
Nasıl bi beyin , göz varmış sende de nasıl bitirdin 10 gündeben 10 günde izledim bitirdim
Bi siktir git oğlum bak siniriliyim zaten kupn gitti çatma adam olmicam diyorsun yani
Aynen kuponyn gitti diye kufur mu edeceksinGittiyse gitti aq ne sövüyorsun adama çık şu konudan ağzımızın tandını kaçırma
biliyorum dizinin bittiğini sen tüm bölümleri izledin miEski bolumleri rajonlarini
Yani buyur bendemi sikinti var.Gittiyse gitti aq ne sövüyorsun adama çık şu konudan ağzımızın tandını kaçırma
dediğin gibi adamlar yapmış be 😂 😂Nasıl bi beyin , göz varmış sende de nasıl bitirdin 10 günde![]()
2 3 kere izledim çoğu bölümü şimdi yeniden 39 da falanim😂biliyorum dizinin bittiğini sen tüm bölümleri izledin mi
Hahahahahah yav adam küfür etti vallahi birsey demedim hahaahahgeldm tartısmada @ISYANKAR var dimi