alıntı yap kışkırtma varsa 2 tarafada atarimKanka ama 3 kere küfür etti bu ban sebebi değil mi en azindan 1 gunluk
Sabah yine küfür etti birine karsilikliKanka ama 3 kere küfür etti bu ban sebebi değil mi en azindan 1 gunluk
Bu şiiri ezberlemistim hala ezberimde☺
onun tüm şiirleri olanı indirdim her gün 1 doz alıyorumBu şiiri ezberlemistim hala ezberimde☺
Dayı senin yazdığında gözümden kaçmadı lütfen küfür etmeyinatın 48 saat ban
Aman allahim tovbe tovbe. Nankorsunuz Siz.Ben bir şey demiyorum ne rezil insnalar var kaç kuruşluk ben miyim bunlar mı @lazio34 kardeş insan olsunlar burdakiler benim etkinliğe gelmeyin nankor
Ya ben kışkırtma da degilim kardesim her kışkırtama küfür mü edelim çok küfür edecek adam var burda ama forum kuralları geregi tutuyoruz kendimizialıntı yap kışkırtma varsa 2 tarafada atarim
Kuzen yazmışDayı senin yazdığında gözümden kaçmadı lütfen küfür etmeyin
Tamam kapatın konuyuYa ben kışkırtma da degilim kardesim her kışkırtama küfür mü edelim çok küfür edecek adam var burda ama forum kuralları geregi tutuyoruz kendimizi
oo yeni gün olmuş 😂 😂yeni günün uyarisini yaptim 🙂
@Mahonii lütfen dostum benim konulara gelmeyinYa ben kışkırtma da degilim kardesim her kışkırtama küfür mü edelim çok küfür edecek adam var burda ama forum kuralları geregi tutuyoruz kendimizi
Etkinlik yapmissin parayı yolllamissin ne var bundaBen bir şey demiyorum ne rezil insnalar var kaç kuruşluk ben miyim bunlar mı @lazio34 kardeş insan olsunlar burdakiler benim etkinliğe gelmeyin nankor
Ya benim konuma yazma git git.@Mahonii lütfen dostum benim konulara gelmeyin