Geçmiş olsun atmayimca atmiyorlar bazen de 2 dk da 17 sayı atıyorlarSabah 500 gitti 6 sayidan Güney kore ligi 3 dakkada 11 lazımdı 5 sayi attilar.
Geçmiş olsun atmayimca atmiyorlar bazen de 2 dk da 17 sayı atıyorlarSabah 500 gitti 6 sayidan Güney kore ligi 3 dakkada 11 lazımdı 5 sayi attilar.
Ya geldi dedim kapattim 3 dakika ya 3 dakkada 11 nasil atilmaz anlayamiyorum.Geçmiş olsun atmayimca atmiyorlar bazen de 2 dk da 17 sayı atıyorlar
bol sansBütün rollinglerimi bu konu içinde yapıcam şimdiden bol şans.![]()
Hahahahaha inşallahbol sans
Bitti geldin 😄bol sans
karistirdim rolleri ama neyse sen yjnede uzerine alin 😁Hahahahaha inşallahkazanirsak
paparayi sanami atiyoruzBitti geldin 😄
Puahhahahahahakaristirdim rolleri ama neyse sen yjnede uzerine alin 😁
İsyankar a atıyoruz 😄paparayi sanami atiyoruz
alin tabi basarili biterse papara noyu ozelinde gorursun sap diye 😂Puahhahahahahabenim konuya yazarsan tabi üzerime alinirim
![]()
e o isyankar isyan ediyor su an isyankar adamda para ne gezer para asil pokercilerdeİsyankar a atıyoruz 😄
Kazanalimda canin sagolsun sabah 500 kaybettim.alin tabi basarili biterse papara noyu ozelinde gorursun sap diye 😂
Aynen öyle hahahahahahae o isyankar isyan ediyor su an isyankar adamda para ne gezer para asil pokercilerde
😅😅😅 Haklısın olursa ilk sana aticame o isyankar isyan ediyor su an isyankar adamda para ne gezer para asil pokercilerde
uzuldum zararini cikarirsin insKazanalimda canin sagolsun sabah 500 kaybettim.![]()
buda pokercilerin fakir yoksul kesiminden sanirim😅😅😅 Haklısın olursa ilk sana aticam
Doğrubuda pokercilerin fakir yoksul kesiminden sanirim
Suri pokercii 😂😂😂buda pokercilerin fakir yoksul kesiminden sanirim