Ben jeton kullanmıyorum
Ben jeton kullanmıyorum
Onunda hesabında yok bildiğim kadarıyla ama inşallah vardır varsa halleder@DAYI nerdesin reis
aranan kan geldi 😅jeton mu lazım sanada
cekıp etkinlik yapacam desen gelir degil az önce o arkadas etkılık yapacam demişti sanrıım ama sessizden yaopıyorKanka çekip etkinlik yapacam desen herkes gelir millet böyle malesef bende olsa yardımcı olurdum biliyosun.3 tane konu açmışsın sanırım gelir şimdi biri bekleyelim bakalim
Dayıda varsa yardımcı olurjeton mu lazım sanada
Ya kardeş ne diyon allah aşkına anlatım bozukluğu mu var sendecekıp etkinlik yapacam desen gelir degil az önce o arkadas etkılık yapacam demişti sanrıım ama sessizden yaopıyor
neden umursamıyorlar siz daha iyi biliyonuz
Kardeşim 10 jeton at 17 papara atıcam anındajeton mu lazım sanada
yok sende anlama gıtlıgı var senın aklın ermez büyüde gelYa kardeş ne diyon allah aşkına anlatım bozukluğu mu var sende
Kim yapmıcak etkinlik sen diyorsun bcekıp etkinlik yapacam desen gelir degil az önce o arkadas etkılık yapacam demişti sanrıım ama sessizden yaopıyor
Tamam büyüyüp gelirim arizona kertenkelesi abiyok sende anlama gıtlıgı var senın aklın ermez büyüde gel
siizin ne dediğiz belirsiz sen 10 jton araKim yapmıcak etkinlik sen diyorsun b
Ben etkinlik yapacam dedidigi görmedim sadece yardım etmeye calisiyorum adamacekıp etkinlik yapacam desen gelir degil az önce o arkadas etkılık yapacam demişti sanrıım ama sessizden yaopıyor
Dostum olmayan jetonu kimse yaratamazki. Adamda jeton yoksa neden cevap yazsın dimiKanka çekip etkinlik yapacam desen herkes gelir millet böyle malesef bende olsa yardımcı olurdum biliyosun.3 tane konu açmışsın sanırım gelir şimdi biri bekleyelim bakalim
aynaya baktın mı sen kocumTamam büyüyüp gelirim arizona kertenkelesi abi