Keşke herkes senin gibi düşünse köylüm 10 lira için burda birbirini kesecek adamlar varFaturalı hat kullanan varsa göndersin aga 10 tl bizi zenginde yapmaz fakirde yapmaz. Üstüne birde bonus alırsınız
Ben yollayacamFaturalı hat kullanan varsa göndersin aga 10 tl bizi zenginde yapmaz fakirde yapmaz. Üstüne birde bonus alırsınız
Ekran SMS resmî atmayın beyler ekran resmini kullanarak bonus alanlar var lütfenAllah hepsinin yardımcisi olsun
Alamazlar ki bide mesaj gir kısmına kullanıci adını yazmaları lazimEkran SMS resmî atmayın beyler ekran resmini kullanarak bonus alanlar var lütfen
Atsin adamlar sitede kalmasından daha mı iyi paranın sen ben kazanırız ve kazandığımız paradan yine ama atrz bu kadar kan emici siteleri düşünmeyinEkran SMS resmî atmayın beyler ekran resmini kullanarak bonus alanlar var lütfen
@kumarbaz upsalta kullanici adini yazarsan sorun olmaz oyle bir etkinlikte de 3 kagitcilik da yapan varsa kemigini skm
Kirvem mesaj yazma kısmına kullanıcı adını yazmazlarsa bi halt yapamazlar. Bunda bile çakallık yapan varsa ta q hepsinin. Allah yardımcılarım olsun depremzedelerin. Ben gönderdim. Bonusuda aldım kasa 61 tl bile 30dkdaEkran SMS resmî atmayın beyler ekran resmini kullanarak bonus alanlar var lütfen
Atsin adamlar sitede kalmasından daha mı iyi paranın sen ben kazanırız ve kazandığımız paradan yine ama atrz bu kadar kan emici siteleri düşünmeyin adam kazanınca belki 5 mesaj atacak şimdi parası yokKirvem mesaj yazma kısmına kullanıcı adını yazmazlarsa bi halt yapamazlar. Bunda bile çakallık yapan varsa ta q hepsinin. Allah yardımcılarım olsun depremzedelerin. Ben gönderdim. Bonusuda aldım kasa 61 tl bile 30dkda
Para oluncami mesaj yaziyonuzAtsin adamlar sitede kalmasından daha mı iyi paranın sen ben kazanırız ve kazandığımız paradan yine ama atrz bu kadar kan emici siteleri düşünmeyin adam kazanınca belki 5 mesaj atacak şimdi parası yok
Olmadan nasıl yazsınPara oluncami mesaj yaziyonuz
Niye yazmasınOlmadan nasıl yazsın
Ben aldım 0ladim bile 40yaptim Madrid .acının gölüne girdim salaklar atsa 130geliyordubeyler yatirim ve 5 dk şartı var haberiniz olsun.
ben almadim sıkıntı yok 🙂Ben aldım 0ladim bile 40yaptim Madrid .acının gölüne girdim salaklar atsa 130geliyordu