Yatırımın varsa yok yoksa varYatirim sarti varmi
Yatırımın varsa yok yoksa varYatirim sarti varmi
Var benim yatirimyatirimi olan bana yazsin
hayirdir ispiyoncu kardes sana mi sövduk ispiyon ediyorsun
kufur görmüş belirtmiş her msji takip ediyorum normaldede gözümden kaçmış 🙂 rapor sistemi iyidir.hayirdir ispiyoncu kardes sana mi sövduk ispiyon ediyorsun
Küfür etmehayirdir ispiyoncu kardes sana mi sövduk ispiyon ediyorsun
bir ara modluk olayi acildi 5.boyuttaki salih gibi rol yapmaya başladi eleman yok 3gunluk dunya kalp kirmayin felan oncesinde kufurbaz haydoydukufur görmüş belirtmiş her msji takip ediyorum normaldede gözümden kaçmış 🙂 rapor sistemi iyidir.
fmKüfür etme
TM diyon ediyon kardeş ben seni anlamiyom
kime ettiğime bak bu deprem promosyonu için fake mesaj yapanlar varmiş ona ettim hiç kimsenin şahsina kufur etmedmTM diyon ediyon kardeş ben seni anlamiyom
Kardeşim yapamaz kimse fake hesap kullanıcı adını da yazazam o kısmakime ettiğime bak bu deprem promosyonu için fake mesaj yapanlar varmiş ona ettim hiç kimsenin şahsina kufur etmedm
ben yardimimda bulundum ama yatirim olmadigi için ve 5 dk geçtiği için vermediler sıkıntı yokkime ettiğime bak bu deprem promosyonu için fake mesaj yapanlar varmiş ona ettim hiç kimsenin şahsina kufur etmedm
Ben aldım şartsız knkben yardimimda bulundum ama yatirim olmadigi için ve 5 dk geçtiği için vermediler sıkıntı yok
sahte msj konusuna gelirsek wpden yazın 3 dkda yaparım uyuz oldum şart koymuşlar bide.
😁 fenerlinin hazin sonu
2 saat önce sende feneri tuttun şimdi döndün bjk ye😂😂😂😁 fenerlinin hazin sonu
Ben dün gece attığım mesajı gönderdim eklediler 100 tl de çekim yaptımben yardimimda bulundum ama yatirim olmadigi için ve 5 dk geçtiği için vermediler sıkıntı yok
sahte msj konusuna gelirsek wpden yazın 3 dkda yaparım uyuz oldum şart koymuşlar bide.
oyle fenerliye can kurban bide @lazio34 ya bak2 saat önce sende feneri tuttun şimdi döndün bjk ye😂😂😂