DUYURU Kalebet farkındalık 10tl

Babus

◄◄◄Üstçavuş►►►
Onaylı Üye
İlk başlarda yatırım demedi aldık sonradan çakallık peşinde olanlar yüzünden yatırım olana dediler

April37

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
kufur görmüş belirtmiş her msji takip ediyorum normaldede gözümden kaçmış 🙂 rapor sistemi iyidir.
bir ara modluk olayi acildi 5.boyuttaki salih gibi rol yapmaya başladi eleman yok 3gunluk dunya kalp kirmayin felan oncesinde kufurbaz haydoydu

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
kime ettiğime bak bu deprem promosyonu için fake mesaj yapanlar varmiş ona ettim hiç kimsenin şahsina kufur etmedm
Kardeşim yapamaz kimse fake hesap kullanıcı adını da yazazam o kısma

kumarbaz

Guest
kime ettiğime bak bu deprem promosyonu için fake mesaj yapanlar varmiş ona ettim hiç kimsenin şahsina kufur etmedm
ben yardimimda bulundum ama yatirim olmadigi için ve 5 dk geçtiği için vermediler sıkıntı yok
sahte msj konusuna gelirsek wpden yazın 3 dkda yaparım uyuz oldum şart koymuşlar bide.

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
ben yardimimda bulundum ama yatirim olmadigi için ve 5 dk geçtiği için vermediler sıkıntı yok
sahte msj konusuna gelirsek wpden yazın 3 dkda yaparım uyuz oldum şart koymuşlar bide.
Ben aldım şartsız knk

DAYI

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Ben dün gece attığım mesajı gönderdim eklediler 100 tl de çekim yaptım