kumarbaz
Guest
kural getirdiler bazilari fakelerle saldirdi vs. saçma bnce.Ben dün gece attığım mesajı gönderdim eklediler 100 tl de çekim yaptım
kural getirdiler bazilari fakelerle saldirdi vs. saçma bnce.Ben dün gece attığım mesajı gönderdim eklediler 100 tl de çekim yaptım
kanka ntv spor da 50 tleklicem bakalm bugun 😃Ben dün gece attığım mesajı gönderdim eklediler 100 tl de çekim yaptım
Ne var olum parayı buldum tanımıyorum artık sizi 😂😂😂@lazio34 gülme gel
Nasıl olcak kankakanka ntv spor da 50 tleklicem bakalm bugun 😃
tlekleme ne 😂kanka ntv spor da 50 tleklicem bakalm bugun 😃
@kumarbaz duy duy parayı buldu oglus olduk vaybe para insanı değiştiriyotmus 😂😂Ne var olum parayı buldum tanımıyorum artık sizi 😂😂😂
kanka 5 mesaj atana deprem yazip bir yere gonderiordn hem sevap kasion hem para aliyorsun ntvsporbet twitterda yazior 😃Nasıl olcak kanka
Türk Lirası ekleyecek modumtlekleme ne 😂
inş katlarsin diyem .Türk Lirası ekleyecek modum
Valla de 😃@DAYI entebette sözde cevrimsiz 20 tl freebet veriyor bağış yapana gittim destege soyledigi şart
500 yap 50 yatir cevir 200 cek
2 oran snsns
kanka bana da öyle dedi ben ogrenciyim dedim ogrenciyi kirmam dedi nakit sartsiz dddi 😃@DAYI entebette sözde cevrimsiz 20 tl freebet veriyor bağış yapana gittim destege soyledigi şart
2 oran snsns
zaten 200 de cekim vericektim 😂😂 ilk oynaidigm geldi 70 oldu ama gitti gnekanka bana da öyle dedi ben ogrenciyim dedim ogrenciyi kirmam dedi nakit sartsiz dddi 😃
he vallaValla de 😃
ne çok öğrenci varmışkanka bana da öyle dedi ben ogrenciyim dedim ogrenciyi kirmam dedi nakit sartsiz dddi 😃
Bende aldim destek yanlis demis twitterda duzelttiler 200 yap cek cevrimsiz@DAYI entebette sözde cevrimsiz 20 tl freebet veriyor bağış yapana gittim destege soyledigi şart
2 oran snsns