Haklısın bu konuyu açmakla söz verip tutmak her kişinin harcı değildir er kişinin harcıdır@Karashan hacı dün yorumda dedin 20 kişiye 10 tl papara diye
dün de sabah 10 da verecem dedin senin oradaki saat 10 olmadı sanırım
10 tl nin lafını yapmıyoruz da dalga geciliyorsa böyle bizde milletle dalga gecelim
aynen hocam önemli olan 10 tl degil söz verdigi için yaptım biz kaybetmeyiz 10 tl almasakHaklısın bu konuyu açmakla söz verip tutmak her kişinin harcı değildir er kişinin harcıdır
Raporla reis gelmis aciklama yapmamis@Karashan hacı dün yorumda dedin 20 kişiye 10 tl papara diye
dün de sabah 10 da verecem dedin senin oradaki saat 10 olmadı sanırım
10 tl nin lafını yapmıyoruz da dalga geciliyorsa böyle bizde milletle dalga gecelim
mod a soyledim kardeş ilgilenecem dedi bekliyorumRaporla reis gelmis aciklama yapmamis
gelirde ne zmn bir ay sonra mı sabah 10 da dediGelir elbet bekleyin
Yapar aciklama belkide acele etmeye gerek yok konuyu gorsun hlemod a soyledim kardeş ilgilenecem dedi bekliyorum
öylede o zmn 10da demesine ne gerek var kiYapar aciklama belkide acele etmeye gerek yok konuyu gorsun hle
Kralsin abi bilirim☺Bu karahasan konusunda belki bizimde mod olarak yeni olduğumuz için acemiliğimize denk gelmiş olabilir arkadaşlar ama bu konuyu gün içinde admin arkadaşlarada aktarıp gerekirse şahsı uzaklaştırırız. Kimsenin kimseyey dalga geçmesine hakaret etmesine kimsenin hak yemesine müsaade etmeyiz ki bu konular en hassas olduğum noktalar
Aciklama yapti moföylede o zmn 10da demesine ne gerek var ki
aynn yani o dalga gecerse bu dalga gecerse herkes dalga gecer forumda güzel ortamdan cıkmıs olur sayın modBu karahasan konusunda belki bizimde mod olarak yeni olduğumuz için acemiliğimize denk gelmiş olabilir arkadaşlar ama bu konuyu gün içinde admin arkadaşlarada aktarıp gerekirse şahsı uzaklaştırırız. Kimsenin kimseyey dalga geçmesine hakaret etmesine kimsenin hak yemesine müsaade etmeyiz ki bu konular en hassas olduğum noktalar
gördüm bende bir ileti bıraktım mod un yorumuna okuAciklama yapti mof
Dostum açıklama yaptım dediğim gibi bizdede kusur olabilir gereken yapılıraynn yani o dalga gecerse bu dalga gecerse herkes dalga gecer forumda güzel ortamdan cıkmıs olur sayın mod
yanlış birsey demedimki sayın modDostum açıklama yaptım dediğim gibi bizdede kusur olabilir gereken yapılır
o bonus banada eklendi bu başka bierseybetbirden bonus eklettirmis banada arkadaslar ama nedir ne degildir bilemem
anladim kardesim bu arada bonusn cevrimi ne acabao bonus banada eklendi bu başka biersey
1.30 dan en az bas kafana göre demiştianladim kardesim bu arada bonusn cevrimi ne acaba