Modluk hayırlı olsun başkan bonushood çok kasmaya başladı ya acayip yavaşladı siteDostum açıklama yaptım dediğim gibi bizdede kusur olabilir gereken yapılır
Modluk hayırlı olsun başkan bonushood çok kasmaya başladı ya acayip yavaşladı siteDostum açıklama yaptım dediğim gibi bizdede kusur olabilir gereken yapılır
Teşekkürler kardeşim sabah bende bi bakayım dedim ama daha giremedimModluk hayırlı olsun başkan bonushood çok kasmaya başladı ya acayip yavaşladı site
10 liralık 20 liraliklar kardeşim dünde @muho011 tel istedi verdim yoollamadi mod banladi@Karashan Insan 10 lira icin kufur yemez 10 lira icinde karakterini Satmaz dun seni insan sandim isini gor at dedim abi en gec yarin 10 da atcam dedin saat 11 i geciyo utanir insanda 1 cumle soyler ama Ben yapacagimi biliyom sana Sen dur pisman ettiricem seni
Bunlara sabaha kadar kufur ederimde modlara saygimdan saygimi bozmuuyorum Adam deil Adam olsa 10 lira icin anasina bacisina kufur ettirmezler kardesim10 liralık 20 liraliklar kardeşim dünde @muho011 tel istedi verdim yoollamadi mod banladi
Kardeş karaktersizler aaa noldu bugün yatırım ypcm mesele para değil söz yoksa 10 milyon beni zengin yada seni zengin edecek değil kiBunlara sabaha kadar kufur ederimde modlara saygimdan saygimi bozmuuyorum Adam deil Adam olsa 10 lira icin anasina bacisina kufur ettirmezler kardesim
Kral yerdin mi övdün mü anlamadım@fiorino21
@lazio34
@kumarbaz sevgili adminler iki gün de forumu eğlence alanına cevirdiniz çok ta ilgileniyorsunuz sorunlarimizla ben evimdeyim artik
Aynen oyle kardesim 10 lira icin kufur yiyolar iste sigara bile etmiyo o para sigaralik 1 Adam bile deil😊Kardeş karaktersizler aaa noldu bugün yatırım ypcm mesele para değil söz yoksa 10 milyon beni zengin yada seni zengin edecek değil ki
Ne anlarsanKral yerdin mi övdün mü anlamadım![]()
Yok sıkıntı yok kardeşlerim hemen paparayi aradım hesabı kapatın dedim numaramı calmislar dedim hesaba kayıt etmişler dedim dolandırıcılık yapıyorlar dedim onlar kaybeder o oparayi çekmemiştirBen cok kez attim Boyle borc isteyenlere samimi olduklarim abilerim haric ilk defa dolandirildim tadi guzelmis😊
Bende ole yapayim😄Yok sıkıntı yok kardeşlerim hemen paparayi aradım hesabı kapatın dedim numaramı calmislar dedim hesaba kayıt etmişler dedim dolandırıcılık yapıyorlar dedim onlar kaybeder o oparayi çekmemiştir
Seninki yeni değilse paraya almıştır hemen saat baktım cevap vermiyor anladımBende ole yapayim😄
1ngun oldu isteSeninki yeni değilse paraya almıştır hemen saat baktım cevap vermiyor anladım
Tamam reis 12 de ariyicam moladaykenÁra 08503400340
Yada mail at [email protected] a
Tm başkan kolay gelsinTamam reis 12 de ariyicam moladayken
Sagolasin reisTm başkan kolay gelsin
Ne iş yapıyorsunSagolasin reis