KarolTips_ Twitter Roll.

alfa97

Guest
Kardo savunma bana dünden beri söz verdi ne işi olcak
yanlis yapiyorsun bence adamin twitterda o kadar takipcisi lobisi var verecegi para gozune gelmez belki aciliyet durumu soz konusudur. eger aciliyet soz konusuysa verecegi varsada vermez ki haksizda sayilmaz keske bekleseydin yada twitterdan mesaj atsaydin ordan gorurdu mesaji

Mustafan34

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
yanlis yapiyorsun bence adamin twitterda o kadar takipcisi lobisi var verecegi para gozune gelmez belki aciliyet durumu soz konusudur. eger aciliyet soz konusuysa verecegi varsada vermez ki haksizda sayilmaz keske bekleseydin yada twitterdan mesaj atsaydin ordan gorurdu mesaji
Kardeşim bilmiyorsun yorum yapma parasi da onun olsun lobiside

Aktif değil yanlış Bilgi sonucu

Guest
Kardo savunma bana dünden beri söz verdi ne işi olcak
Tek merak ettigim konu şu, bu arkadaşı foruma ben davet ettim ilk geldiği gün 300 tl forum da 250 tl twitte dağıttı şimdi gelelim olayın özüne hepimiz insaniz işimiz olur müsait olmayız ki papara limiti dolduğunu ben biliyorum niye hemen insanlara damga vuruyorsunuz niye bu paylaşımda olan kişileri dağıtmak zorunluluğu olmadığı halde sanki sizden borç altmışta niye vermiyorsuna getiriyorsunuz bunun cevabı merak ediyorum.Adam dememiski ödemem dağıttı geçenlerde gene dağıtır ama el insaf el vicdan artık yaa

Mustafan34

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Aga neredem bilicen hikaye olduğunu insanlık hali hastane diyor önemli bişey çıkar dediğine pişman olursun
Arkadaşım pişman olmam istemiyorum zaten anlatmak istediğim bir insan sözünde durur yemişim parasini

Mustafan34

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Tek merak ettigim konu şu, bu arkadaşı foruma ben davet ettim ilk geldiği gün 300 tl forum da 250 tl twitte dağıttı şimdi gelelim olayın özüne hepimiz insaniz işimiz olur müsait olmayız ki papara limiti dolduğunu ben biliyorum niye hemen insanlara damga vuruyorsunuz niye bu paylaşımda olan kişileri dağıtmak zorunluluğu olmadığı halde sanki sizden borç altmışta niye vermiyorsuna getiriyorsunuz bunun cevabı merak ediyorum.Adam dememiski ödemem dağıttı geçenlerde gene dağıtır ama el insaf el vicdan artık yaa
Çünkü adam Dm den cvp verme ye bile tenezzül etmiyor

Aktif değil yanlış Bilgi sonucu

Guest
Çünkü adam Dm den cvp verme ye bile tenezzül etmiyor
He yani eli telefonda senin msjlarini cevap verecek vermezse kolpaci olacak o adamim msj kutusu +99 msj genelde ağlayan para isteyenlerle dolu elinizi vicdanınıza koyun kendinize yapılmaması istediğiniz şeyleri başkasına yapmayın

Mustafan34

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
He yani eli telefonda senin msjlarini cevap verecek vermezse kolpaci olacak o adamim msj kutusu +99 msj genelde ağlayan para isteyenlerle dolu elinizi vicdanınıza koyun kendinize yapılmaması istediğiniz şeyleri başkasına yapmayın
Aynen öyle 4 saat de 5 paylaşım yaptı bir tane cvp vermedi hala haklı cikariyorsun adami

Mustafan34

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Adam kendi etiketledi bugün yollicam dedi Dm den bilgileri verdik saat 5 de ben bu konuyu acmasam tinlamicak şimdi konu açtım hastane diyor sizde ağız birliği yapıyorsunuz

Mustafan34

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Çekim yapıp buraya atıp ohh miss dicene hastane isim var yazar insan bırakın ya