Parasına kiyamayip söz veren insan i sevmemİşi vardır müsait değildir niye hemen ss atıyorsun
Parasına kiyamayip söz veren insan i sevmemİşi vardır müsait değildir niye hemen ss atıyorsun
yanlis yapiyorsun bence adamin twitterda o kadar takipcisi lobisi var verecegi para gozune gelmez belki aciliyet durumu soz konusudur. eger aciliyet soz konusuysa verecegi varsada vermez ki haksizda sayilmaz keske bekleseydin yada twitterdan mesaj atsaydin ordan gorurdu mesajiKardo savunma bana dünden beri söz verdi ne işi olcak
Yazdım kendisine acil hastane işi varmış gelince hallederParasına kiyamayip söz veren insan i sevmem
Kardeşim bilmiyorsun yorum yapma parasi da onun olsun lobisideyanlis yapiyorsun bence adamin twitterda o kadar takipcisi lobisi var verecegi para gozune gelmez belki aciliyet durumu soz konusudur. eger aciliyet soz konusuysa verecegi varsada vermez ki haksizda sayilmaz keske bekleseydin yada twitterdan mesaj atsaydin ordan gorurdu mesaji
Hikaye kardoYazdım kendisine acil hastane işi varmış gelince halleder
Aga neredem bilicen hikaye olduğunu insanlık hali hastane diyor önemli bişey çıkar dediğine pişman olursunHikaye kardo
Tek merak ettigim konu şu, bu arkadaşı foruma ben davet ettim ilk geldiği gün 300 tl forum da 250 tl twitte dağıttı şimdi gelelim olayın özüne hepimiz insaniz işimiz olur müsait olmayız ki papara limiti dolduğunu ben biliyorum niye hemen insanlara damga vuruyorsunuz niye bu paylaşımda olan kişileri dağıtmak zorunluluğu olmadığı halde sanki sizden borç altmışta niye vermiyorsuna getiriyorsunuz bunun cevabı merak ediyorum.Adam dememiski ödemem dağıttı geçenlerde gene dağıtır ama el insaf el vicdan artık yaaKardo savunma bana dünden beri söz verdi ne işi olcak
Arkadaşım pişman olmam istemiyorum zaten anlatmak istediğim bir insan sözünde durur yemişim parasiniAga neredem bilicen hikaye olduğunu insanlık hali hastane diyor önemli bişey çıkar dediğine pişman olursun
Çünkü adam Dm den cvp verme ye bile tenezzül etmiyorTek merak ettigim konu şu, bu arkadaşı foruma ben davet ettim ilk geldiği gün 300 tl forum da 250 tl twitte dağıttı şimdi gelelim olayın özüne hepimiz insaniz işimiz olur müsait olmayız ki papara limiti dolduğunu ben biliyorum niye hemen insanlara damga vuruyorsunuz niye bu paylaşımda olan kişileri dağıtmak zorunluluğu olmadığı halde sanki sizden borç altmışta niye vermiyorsuna getiriyorsunuz bunun cevabı merak ediyorum.Adam dememiski ödemem dağıttı geçenlerde gene dağıtır ama el insaf el vicdan artık yaa
e sen bilmeden yorum yaptin ama gunduz benim yorumlara biz boylemi tepki verdik bu sekilde devam edersen hep kaybedersinKardeşim bilmiyorsun yorum yapma parasi da onun olsun lobiside
He yani eli telefonda senin msjlarini cevap verecek vermezse kolpaci olacak o adamim msj kutusu +99 msj genelde ağlayan para isteyenlerle dolu elinizi vicdanınıza koyun kendinize yapılmaması istediğiniz şeyleri başkasına yapmayınÇünkü adam Dm den cvp verme ye bile tenezzül etmiyor
Aynen öyle 4 saat de 5 paylaşım yaptı bir tane cvp vermedi hala haklı cikariyorsun adamiHe yani eli telefonda senin msjlarini cevap verecek vermezse kolpaci olacak o adamim msj kutusu +99 msj genelde ağlayan para isteyenlerle dolu elinizi vicdanınıza koyun kendinize yapılmaması istediğiniz şeyleri başkasına yapmayın
Arkadaşım birşey kaybettigim yok Allah'a şüküre sen bilmeden yorum yaptin ama gunduz benim yorumlara biz boylemi tepki verdik bu sekilde devam edersen hep kaybedersin
banada hastaneye gidicem demiştiAdam kendi etiketledi bugün yollicam dedi Dm den bilgileri verdik saat 5 de ben bu konuyu acmasam tinlamicak şimdi konu açtım hastane diyor sizde ağız birliği yapıyorsunuz
kazancin daim olur ins ne diyimArkadaşım birşey kaybettigim yok Allah'a şükür
Ne zaman dedi acaba çok merak ediyorumbanada hastaneye gidicem demişti
Atsana konuşmayı burayabanada hastaneye gidicem demişti
1 2 saat önceNe zaman dedi acaba çok merak ediyorum