Birinin gec yazip yazmamasi seni neden ilgilendiriyor ki aga demek ki şartlari öyleinternet exp . gibisin
Birinin gec yazip yazmamasi seni neden ilgilendiriyor ki aga demek ki şartlari öyleinternet exp . gibisin
3te3 oldu
Yok yok kal sen biraz alisinca direniyorsunArkadaşlar beni sevmediyseniz çıkıp gidebilirim
Simdi 2 kupon ust uste geldi diye 2de2 dedim3te3 oldu
Dk KacEv sahibini severdim bi gol daha atarmıki 1 gol daha alayımmı buna![]()
Sohbet muhabbet etmeyi bilen cikar pesinde olmayan uyaniklik yapmayan herkesin basimizin ustunde yeri var paylaşırız paylasirlar.Arkadaşlar beni sevmediyseniz çıkıp gidebilirim
Kupondan gelen karın yuzde 50sini basEv sahibini severdim bi gol daha atarmıki 1 gol daha alayımmı buna![]()
Bence bir basket giderEv sahibini severdim bi gol daha atarmıki 1 gol daha alayımmı buna![]()
Kal lütfen 😅😅Arkadaşlar beni sevmediyseniz çıkıp gidebilirim
😅 eğlencesine diyorum bari senin gibi burdaki yazilari yazip takip süsü vermiyor aslan hadi evineBirinin gec yazip yazmamasi seni neden ilgilendiriyor ki aga demek ki şartlari öyle
Bana atacağı 20yi bendd sana atayım aramizdaki buzlar erisinSohbet muhabbet etmeyi bilen cikar pesinde olmayan uyaniklik yapmayan herkesin basimizin ustunde yeri var paylaşırız paylasirlar.
sevdim seni şaka yapıyorum 🙂Arkadaşlar beni sevmediyseniz çıkıp gidebilirim
Aramizda buz yok ki daha yeni uyesin 20 senin olsun ☺Bana atacağı 20yi bendd sana atayım aramizdaki buzlar erisin
Ben bürodan istedim karol ben aticam dedi kardesmSohbet muhabbet etmeyi bilen cikar pesinde olmayan uyaniklik yapmayan herkesin basimizin ustunde yeri var paylaşırız paylasirlar.