kumarbaz
Guest
1 tl kesilince moralim bozuluyor 😃
Tamam unutma beniBende 😂
ya boyle olacagini bilsem paparayi ben kurardim valla simdi koselik olmustumAbi sokayım paparasına 102 tl kesintimi olur ya
Nerenden anliyosun ya klavyeden dolayi butun mesajlarimds i harfi oyle 😂onu sen tut terbiyesiz @lazio34 sunu banlarmisin 😂
onun içinde para lazımdıya boyle olacagini bilsem paparayi ben kurardim valla simdi koselik olmustum
at bari berki dagitirimvalla size atıcagım para cıktı ondan sonra niye fazlası yokparayı Eren sana attırıyımmı ? dagıtın siz
aynen orasida var tabionun içinde para lazımdı![]()
@kumarbaz uyudun mu?valla size atıcagım para cıktı ondan sonra niye fazlası yokparayı Eren sana attırıyımmı ? dagıtın siz
sen bana at parayi burda en guvenilir kisi benim ben saparim o parayi 😁valla size atıcagım para cıktı ondan sonra niye fazlası yokparayı Eren sana attırıyımmı ? dagıtın siz
evet@kumarbaz uyudun mu?
Başkan birine atinca yine para kescek sen en iyisi kendin dagitim yapsan veya bende boş papara var 5 transferden az aldi parayi ona aatiriom ona atalim isterseniz 100 kesintisiz gelirvalla size atıcagım para cıktı ondan sonra niye fazlası yokparayı Eren sana attırıyımmı ? dagıtın siz
Eren uyumuş beyler
Senin fikirlerin cok guzel 😂Başkan birine atinca yine para kescek sen en iyisi kendin dagitim yapsan veya bende boş papara var 5 transferden az aldi parayi ona aatiriom ona atalim isterseniz 100 kesintisiz gelir
ustunu ort simdi 2 ihtimalli zannedersin yine havalar soguk
Eren uyumussa sana atsınEren uyumuş beyler
Aga gülücük atma ben mal degilim burfa 100 tl alip kacmam burda ban yemeden takilsam uzun vadede daha fazla etkinlikten sponsor burolardan kazanirimBaşkan birine atinca yine para kescek sen en iyisi kendin dagitim yapsan veya bende boş papara var 5 transferden az aldi parayi ona aatiriom ona atalim isterseniz 100 kesintisiz gelir