Hadi bol sansMaç başında -21.5 handikap veriyordu 8e kadar düşmüş Galatasaray oyundan düşmez deplasmanda bi kız var abdurrezakmı neydi 24 yada 21 numara takır takır 3lük atıyor hiçbi ceyrek handisi gelmedi sayı atacagını düşünüyorum Roll 1.Ekli dosyayı görüntüle 7255yrek handisi
Bol şanslar kardeşimMaç başında -21.5 handikap veriyordu 8e kadar düşmüş Galatasaray oyundan düşmez deplasmanda bi kız var abdurrezakmı neydi 24 yada 21 numara takır takır 3lük atıyor hiçbi ceyrek handisi gelmedi sayı atacagını düşünüyorum Roll 1.Ekli dosyayı görüntüle 7255yrek handisi
Bol şansMaç başında -21.5 handikap veriyordu 8e kadar düşmüş Galatasaray oyundan düşmez deplasmanda bi kız var abdurrezakmı neydi 24 yada 21 numara takır takır 3lük atıyor hiçbi ceyrek handisi gelmedi sayı atacagını düşünüyorum Roll 1.Ekli dosyayı görüntüle 7255yrek handisi
Tamam roll kazanirsa nakit papara isticemNakit paparada isteyebilirsiniz bonusta freebette istemeniz sorun değil. Size anlatmaya çalıştığım forumda etkinlikler oluyor kazananlar oluyor ödül alan 5 kişi takip etmiş beğenmiş kazanmış .Şimdi sizede havadan eklemek bu üyelere haksızlıktır.Siz takip edersiniz etmesiniz şahsi tercihinizdir
Iİstersin valla beklerimTamam roll kazanirsa nakit papara isticem
iste kardeşim roll kazansın sana bizzat ben ödeyecegimTamam roll kazanirsa nakit papara isticem
Aga valla sinirim bozukIİstersin valla beklerim
Hangi maçiste kardeşim roll kazansın sana bizzat ben ödeyecegim![]()
NiekiAga valla sinirim bozuk
Ne bilim modum düştü birde