Arkadaşlar twiitterdaki arkadaşlarada söz vermiştim onlarada bi roll dagıtımı yapıcam sonra orda kazzanırsak tekrar gelirim buraya
Parayı kime atayım @despara34
Teşekkürler etkinlik için kazancın daim olsunHocam twitter takip konu başlıgı like ve en azından yarımda olsa bi takip şartı koymuştuk twitterda takip ettiklerine inanıyorum arkadaşların sadece konuyu takip yarıda olsa olmuş olsun konu başlıgı begeni cok anlamam işte hallet ya![]()
Ettim takipSonkezz yılbaşı cekilişini belirteyim![]()
Entebet 10 dk da yatirirCekim veriyorum şimdi
Bana freebet vermedi 🤬😂😂Entebet 10 dk da yatirir
HhahahahhaahBana freebet vermedi 🤬😂😂
Kesene bereketEkli dosyayı görüntüle 7285
Bayılıyorum şu hemen izine@Entebet destek arkadşalar bu arada bakiye 4bindi zaten size ayırdıgım miktar sırf sizin içindi kendi param ayrı duruyordu kalan para ilede twitterda giricem bazı arkadaşlar az kişiye atıyorsun diyebilir
zaten benim bakiyem mevcuttu ayrıca sildigim paralar gizlimdir sonra nazar degiyor
Twittera gelmek isteyen dostlarımı beklerim
Bence 7 kisiye yapalım o zaman acikta kimse kalmasin🤗Ekli dosyayı görüntüle 7285
Bayılıyorum şu hemen izine@Entebet destek arkadşalar bu arada bakiye 4bindi zaten size ayırdıgım miktar sırf sizin içindi kendi param ayrı duruyordu kalan para ilede twitterda giricem bazı arkadaşlar az kişiye atıyorsun diyebilir
zaten benim bakiyem mevcuttu ayrıca sildigim paralar gizlimdir sonra nazar degiyor
Twittera gelmek isteyen dostlarımı beklerim
HgGeldim
AynenBence 7 kisiye yapalım o zaman acikta kimse kalmasin🤗
AynenBence 7 kisiye yapalım o zaman acikta kimse kalmasin🤗