50yi attırırım kafam rahat takılırım3 kişi 20 iyidir 😂
50yi attırırım kafam rahat takılırım3 kişi 20 iyidir 😂
günlük 5 cekim hakkım varReis ben diyorum ki sen para çekme çünkü sen çekersen biz kazanırsak bizimde yarına kalır . 50 TL ile bir maç alalım hedefimiz olsun burda kaç kişi varsa eşit şekilde bölelim sizin içinde uygunsa
he 10 kişi 20 yapsin 😃 başka arzun5 kişi 20 yapsan gece vakti tüm herkesi sevindkrrrr
Sen bilirsin teklifimde ısrarcıyım 😂😂50yi attırırım kafam rahat takılırımya 50 küsürat ondan elleşmiyom haha diger türlü 60 olsa bende kalıcak küsürat 100 atmak zrnda kalacam
![]()
Karol zaten benim sigara sponsorum öyle anlaştık bide o arzum var ahahajhe 10 kişi 20 yapsin 😃 başka arzun
Hahahahahe 10 kişi 20 yapsin 😃 başka arzun
56.5 üst baremi bu çeyrek gelir mi ynehiçbi ceyrek handikap gelmedi kalan 2 ceyrekte houston yener son ceyrek yada 3.ceyrek -4.5 handi gelir
Öyle migünlük 5 cekim hakkım var![]()
götü döniyimmiKarol zaten benim sigara sponsorum öyle anlaştık bide o arzum var ahahaj
sanada dönimÖyle mişey o zaman şöyle yapabiliriz 3 kişiye 20 verelim o 3 kişide 20 ye 20 alsin 1 kişi bile 200 çekse dağıtım olsun
Kusura bakmada gülecem 😂😂😂götü döniyimmi
Gelir ölüsü 60 çıkıyor bı perde56.5 üst baremi bu çeyrek gelir mi yne
Onun icinde sponsor olmamistirsin 😅😅götü döniyimmi
kanka ilk per ölmediler alt geldiGelir ölüsü 60 çıkıyor bı perde
Hayda kötü bsy demedim kisanada dönim
bende demedim vallaHayda kötü bsy demedim ki![]()
Agam bunlar köpek gibi dıs sut sokuyo ust gir usy usg ust ustherifin birisi twitterda demiş harden köpegin olayım gezdir beni tövbe tövbe