Afyonlu99Nicki neydi burdaki
Afyonlu99Nicki neydi burdaki
Reis insan sandık ne bilelim o.c oldugunuyahu niye böyle giriyosunuz gözüm Allahım ya.
gerekeni yaptimNicki neydi burdaki
Valla sana ve @Mahonii ye yazdım cevap vermediniz bile abiDüşmeyin şunlara yav allah aşkına
Tamam siktir et takma gün içinde telafiyi ben yapıcam sana maç yok zaten takma yatValla sana ve @Mahonii ye yazdım cevap vermediniz bile abi
Aynen dikkat edin ben yedim siz yemeyin sakinveysi pici simdide bu forumami dadanmis
Görmedim olum yaValla sana ve @Mahonii ye yazdım cevap vermediniz bile abi
Yok giden 17 TL olsun . İllaki çıkar ondan acısı birgün . Düşünmen yeterli sagolsinTamam siktir et takma gün içinde telafiyi ben yapıcam sana maç yok zaten takma yat![]()
Mahonii de gördü ama malum beni düşman olarak görüyor cevap bile vermediGörmedim olum ya
Yok o kadar da değilMahonii de gördü ama malum beni düşman olarak görüyor cevap bile vermedi
baska bir isleri yok issiz gücsuz it 3 5 yolunu bulmaya calisiyor millet trilyonlar carpar bu zekide 😀3 5 carpanin pesindeAynen dikkat edin ben yedim siz yemeyin sakin
Hallederiz yarınAma üzülmüyorum 20 TL ye bir tane o.c meydana çıktı sevindim daha dogrusu
Öyle abi öyleYok o kadar da değil
Düşünmen yeterli sağol başkası dolandirilmasin yeterHallederiz yarın