Hızlı won olmuş ya yeni gördümnaptim
Hızlı won olmuş ya yeni gördümnaptim
Bol şans twitter yok burdan olurBu kupon gelirse twitterda 5 kişiye ödül vericem sizde twitterda rt fav yapın burda takip edin kazanırsa burdanda 5 kişiye ödül![]()
Bu kupon gelirse twitterda 5 kişiye ödül vericem sizde twitterda rt fav yapın burda takip edin kazanırsa burdanda 5 kişiye ödül![]()
Ee bu kazanmış zatenTamam siz burdan takip edingelsin ödül var
![]()
can saglgı cnm benimrangers ibnelik yapmazsa rahat gelir bence. rt fav yaptım ama çok işine yaramaz başkan. bol şanslar.
bende yaptim rt 3 etiket 😀can saglgı cnm benim
geldiyaTamam siz burdan takip edingelsin ödül var
![]()
la 3lü kombini diyom sizin 100 ayrıgeldiya
Bana ozel var mıla 3lü kombini diyom sizin 100 ayrı![]()
Muhabbeti bilmediğin için atlamakta haklısın am önce işin aslını öğren sonra yorumunu yapinsanların içinden gelirse verir zaten. şöyle insanları zor sokacak şekilde şakasına olsa bile sormayın ya bana var mı diye.
Dünden beri takipte olsan anlardininsanların içinden gelirse verir zaten. şöyle insanları zor sokacak şekilde şakasına olsa bile sormayın ya bana var mı diye.
Dünden beri takipte olsan anlardin
Huyu o boşver seviyor böyle seyleritakip ettin diye illa sana para mı verecekler? bi kere de sinerji olsun diye takip et. ne zaman görsem aynı muhabbeti yapıyorsun herkese.
Ya ne alakası var kardeşim ya şu an sacmaliyosun takip ettim diye kim dedi yeni geldim farkındaysantakip ettin diye illa sana para mı verecekler? bi kere de sinerji olsun diye takip et. ne zaman görsem aynı muhabbeti yapıyorsun herkese.
Uzatma canım takip yapYa ne alakası var kardeşim ya şu an sacmaliyosun takip ettim diye kim dedi yeni geldim farkındaysan
Eyvallah abiHuyu o boşver seviyor böyle seyleri
Sorun yok abi arkdas sıkıntısını soyledi bende dinliyorumUzatma canım takip yap