Abii acayip sıkıntım var birileri rahat durmuyor tehtıd var onlarla ugrasıyorumIyi o zaman fazla gozukmuyosunya buralarda😊
Hayirdir anlatmak istermisinAbii acayip sıkıntım var birileri rahat durmuyor tehtıd var onlarla ugrasıyorum
İstanbulda sultanbeylıde bir oooo var onu bulmam gerekHayirdir anlatmak istermisin
Millet bos tehdite alışmış herkes klavye delikanlısı olmuş kardesim bisey yapamazlarAbii acayip sıkıntım var birileri rahat durmuyor tehtıd var onlarla ugrasıyorum
Yakinim oralara olay nedirİstanbulda sultanbeylıde bir o ç var onu bulmam gerek
Ben degil 4 yıldır sevsigim kızıMillet bos tehdite alışmış herkes klavye delikanlısı olmuş kardesim bisey yapamazlar
Batmandayım suan beYakinim oralara olay nedir
Ismini soyismini söyle sultanbeylideyse deliğinden cikartirimİstanbulda sultanbeylıde bir o ç var onu bulmam gerek
Sen neresinde kalıyorsunIsmini soyismini söyle sultanbeylideyse deliğinden cikartirim
Bosver reis aldiris etme ben bisey soyliyeyim 2 senedir forumlardayim kolay kolay kimseye kotu soz soylemem soylersemde vardir elbet bisey yani ben onu tanimam o beni tanimaz hersey olabilir en iyisi kimseye bulasmamakBatmandayım suan be
Benim mahallem orası kim o ismi soyismi yazSen neresinde kalıyorsun
Ooo abi sendemi oralardasin😊Ismini soyismini söyle sultanbeylideyse deliğinden cikartirim
22 senem geçti hepsi ni tanirimOoo abi sendemi oralardasin😊
Gel birgun cay soyliyim😊22 senem geçti hepsi ni tanirim
adam pusuda 😂 😂
Ben 3 4 gun içinde gelecem oraya geldıgımde goruselım no ozelden yazar mısınBenim mahallem orası kim o ismi soyismi yaz
K.marastayim kardesimBen 3 4 gun içinde gelecem oraya geldıgımde goruselım no ozelden yazar mısın
Ben sızı kendime yakın goruyorum ondan derdimi paylasıyorumBosver reis aldiris etme ben bisey soyliyeyim 2 senedir forumlardayim kolay kolay kimseye kotu soz soylemem soylersemde vardir elbet bisey yani ben onu tanimam o beni tanimaz hersey olabilir en iyisi kimseye bulasmamak