Afiyet olsunKirdirdi servisini sans terse döndü buda gitti neyse tel sarjda ben yemege gidiyorum
Afiyet olsunKirdirdi servisini sans terse döndü buda gitti neyse tel sarjda ben yemege gidiyorum
Hadi inşallahSon şans![]()
Bol şans ama 20 ile zor biraz 500 ama yine inşallah kazanirsinHedefe Ulasirsam 5 Kisiye 20 TL
1. Kupon
Niye zor olsun kardessBol şans ama 20 ile zor biraz 500 ama yine inşallah kazanirsin
Daha takip ediyor musunuz 😁
Dumene gelinnKasa zaten 500 u cekmisti 3 kez ust uste gelince 😂😂😂
Buyuk ihtimalle cekim yapti 300 falan sonra kalan para ile sansini denedi yattiya şurda insanları salak yerine koymayın. dağıtmak istemiyorsan ben dağıtamıyorum arkadaşlar de geç. tenis maçı geldiğinde kasa 209₺ oldu. sonra 2 basket maçı geldi. o kasa kafadan hedefe ulaştı. daha çok kazanmak adına değişik değişik maçlara para atıyorsun. şu dakikadan sonra dağıtım yapsanda ben senin atacağın parayı istemiyorum. reklamını yapıp paranı alıp kenara çekiliyosun güzel iş...
haklısın kankaKasa zaten 500 u cekmisti 3 kez ust uste gelince 😂😂😂
Ağzına sağlık geceden beri bi şov zaten. Saçma sapan maçlara bas yattı sonra bi siz akıllısınız.ya şurda insanları salak yerine koymayın. dağıtmak istemiyorsan ben dağıtamıyorum arkadaşlar de geç. tenis maçı geldiğinde kasa 209₺ oldu. sonra 2 basket maçı geldi. o kasa kafadan hedefe ulaştı. daha çok kazanmak adına değişik değişik maçlara para atıyorsun. şu dakikadan sonra dağıtım yapsanda ben senin atacağın parayı istemiyorum. reklamını yapıp paranı alıp kenara çekiliyosun güzel iş...