450 olduysa 2 kupon yattı 250 gitti kasa nasil 0 diyorsun😁😁😁Kasa en fazla 450 oldu ondan sonraki kuponlar kaybetti
450 olduysa 2 kupon yattı 250 gitti kasa nasil 0 diyorsun😁😁😁Kasa en fazla 450 oldu ondan sonraki kuponlar kaybetti
Birader sende bi dur adamin 100 lirasini vermemişsin herkese kufur ettin ustune deSen ne diyon lan sanane
Var dolandırıcılık yapıyorsun ifsalandin diger forumda hersey afacik ortadaSenlik bisey warmi
Reis ozaman karışmasın banaküfür etmeyin.
Benim değil başkasının almışsınSana küfürmü ediyim onumu istiyon senin paranimi aldim
Senimo dolandırdımVar dolandırıcılık yapıyorsun ifsalandin diger forumda hersey afacik ortada
Karismayalim dolandir😁Reis ozaman karışmasın bana
E yani tamam aldim veremedim warmi başka bir şeyBenim değil başkasının almışsın
Buraya atmadigim.kaybeden kupon da var kardesim buju hesabini sana vermek zorunda değilim ben 2 günde 1000 lira dagittim baska forumda kaybetmese hedefe ulassam etkinlik yapacam dedigim seyi.neden yapmiyayim450 olduysa 2 kupon yattı 250 gitti kasa nasil 0 diyorsun😁😁😁
Sonuc olarak dolandirdigini kabul ettin kanitlari da var zatenSenimo dolandırdım
Bu dolandırıcıyı içimizde barındırmayı lütfen yarın öbür gün başkalarınıda olandırmasınküfür etmeyin.
Sus ağır küfür edecem sanaBu dolandırıcıyı içimizde barındırmayı lütfen yarın öbür gün başkalarınıda olandırmasın
Kardesim olabilir zaten kaynedipte atmadigin kupon ama onu soylemeden kasa 0 dedin sadece ben degil herkes ayni seyleri dusundu dagitabilirsin beni ilgilendirmezBuraya atmadigim.kaybeden kupon da var kardesim buju hesabini sana vermek zorunda değilim ben 2 günde 1000 lira dagittim baska forumda kaybetmese hedefe ulassam etkinlik yapacam dedigim seyi.neden yapmiyayim
Moral bozuklugu ile atmadim kardesimKardesim olabilir zaten kaynedipte atmadigin kupon ama onu soylemeden kasa 0 dedin sadece ben degil herkes ayni seyleri dusundu dagitabilirsin beni ilgilendirmez
Bu forumlardan uzak duracaksın hadi yol alSus ağır küfür edecem sana
Bilemem beni dagittigin paralar ilgilendirmez dagittiginin lafini etme dağıtıyorsan.herkes benim gibi düşündü simdi atabilirsin herkes görsünMoral bozuklugu ile atmadim kardesim
ip çakışmasi olursa sıkıntı dostum@kumarbaz özel yazarmisin bilgileri sana verecem cekim yapmismiyim kontrol et