Herkes benim gibi dusundu.@kumarbaz özel yazarmisin bilgileri sana verecem cekim yapmismiyim kontrol et
Herkes benim gibi dusundu.@kumarbaz özel yazarmisin bilgileri sana verecem cekim yapmismiyim kontrol et
Ip cakismasi idtiradan iyidir baska büro mu yok broip çakışmasi olursa sıkıntı dostum
Iftira dan iyidir ip cakismasiIp cakismasi idtiradan iyidir baska büro mu yok bro
şuan 20 20 alıcağım yok 🙂Ip cakismasi idtiradan iyidir baska büro mu yok bro
Sana iftira atmadik bisey sorduk kasa 500 u geçti dedik 3 mac geldi cunku ust uste kasa basarakIftira dan iyidir ip cakismasi
Dostum sana güvenim sonsuz son 1 haftada baya para dağıttın ama böyle etkinlik açtıktan sonra kupon atmadan oynamasaydınIftira dan iyidir ip cakismasi
ust uste bastigini nereden biliyon 🙂 arada kendisi oynamiştir belkiSana iftira atmadik bisey sorduk kasa 500 u geçti dedik 3 mac geldi cunku ust uste kasa basarak
500 ü geçmedi diyorum bende kardesim maksimum 450 civari ciktik ondan sonraki kuponlar kaybetti .Sana iftira atmadik bisey sorduk kasa 500 u geçti dedik 3 mac geldi cunku ust uste kasa basarak
3 kupon atti 3 u de tuttu uydurmuyoruz heralde arada bastiysa nerdrn bilelim atmazsa.ben 20 sinde degilim bana atmasin zengin mi olacam herkes benim gibi düşünüyor saibeli is yaptiust uste bastigini nereden biliyon 🙂 arada kendisi oynamiştir belki
hemde yasak 🙂tek isteğim küfür etmeyin sevmiyorum.
Ben para istemiyorum yanlis anlama herkes suphe duydu500 ü geçmedi diyorum bende kardesim maksimum 450 civari ciktik ondan sonraki kuponlar kaybetti .
Ayni sanalfelsefe@sanalfelsefe k.a neydi senin realx te
Kazananlar nerde😂atmiş işte varmı sıkıntı hadi konuyu kapatın