toplam buraya 4 5 kupon atıldı 4 kazandı kazanın 4 unu kaybettı kazanlar eger 465 ten fazlaysa cekım verılmıstırKazananlar nerde😂
Ben karismiyorum ne yaparlarsa yapsinlar herkes suphe duydu sadece ben degil yorumlara baksnlar.su an ben burdayım diye cevap veriyorumtoplam buraya 4 5 kupon atıldı 4 kazandı kazanın 4 unu kaybettı kazanlar eger 465 ten fazlaysa cekım verılmıstır
Noluyooitek isteğim küfür etmeyin sevmiyorum.
Cok uzuldum ya nolur katılayım 😂😂Bu kisiler etkinliğe katipmayacak dün yapacağım etkinligi bir aksilik olmazsa bu aksam grlecek param diger konuda olacaz
Boş boş konuşma moda verdim k adi sorsun cekim yapmismiyimtoplam buraya 4 5 kupon atıldı 4 kazandı kazanın 4 unu kaybettı kazanlar eger 465 ten fazlaysa cekım verılmıstır
Bas git lan isineCok uzuldum ya nolur katılayım 😂😂
baskan oyle olsunBoş boş konuşma moda verdim k adi sorsun cekim yapmismiyim
aksam kacta yapacan etkınlık en onden bılet laacamBas git lan isine
Isine bak bos yapma sahte etkinlikci hesap 500 u fazlasiyla geçti.209 bastin 380 falaj oldu sonra yie bastin yine geldi 500 hatta 600 e dayandiBas git lan isine
senı baska konuda da gordumSakin olun bi
Herseyi gectm kasa 450 ise neden 100 basip yatinca kasa 0 dedin.kalan parayi dsha sonra kaybetmissinIsine bak bos yapma sahte etkinlikci hesap 500 u fazlasiyla geçti.209 bastin 380 falaj oldu sonra yie bastin yine geldi 500 hatta 600 e dayandi
oran kac arabayı basacambu konuşma zor bi yere gidiyor 1 ölü 2 yaralı çıkar diyeyim
Bize bisey olmaz küfür etmem bunabu konuşma zor bi yere gidiyor 1 ölü 2 yaralı çıkar diyeyim
Hangi konudasenı baska konuda da gordum
Boş beleş konusma moda verdim bilgileriIsine bak bos yapma sahte etkinlikci hesap 500 u fazlasiyla geçti.209 bastin 380 falaj oldu sonra yie bastin yine geldi 500 hatta 600 e dayandi