Kardeşim boşverHerseyi gectm kasa 450 ise neden 100 basip yatinca kasa 0 dedin.kalan parayi dsha sonra kaybetmissin
Kardeşim boşverHerseyi gectm kasa 450 ise neden 100 basip yatinca kasa 0 dedin.kalan parayi dsha sonra kaybetmissin
Bana ver ben bakacamBoş beleş konusma moda verdim bilgileri
ver özelden k.a şifre açıklık getiremBoş beleş konusma moda verdim bilgileri
TM kardesim sende uzatmaBoş beleş konusma moda verdim bilgileri
Mesela o degil sen kasa 450 bile olsa 100 bastın kasa 0 dedinBana ver ben bakacam
burda genelde kendı konundasın ya yada ben hep ordagoruyodumHangi konuda
Knk atmamış korkmuş 😂😂Mesela o degil sen kasa 450 bile olsa 100 bastın kasa 0 dedin
Ben baskalrini konusuna pek girmem de olay var😂😂😂burda genelde kendı konundasın ya yada ben hep ordagoruyodum
Ne yaparsa yapsin sanki benim ekmeğimi veriyor😂Knk atmamış korkmuş 😂😂
Moda veririk bilgierimi.bakarsa sana niye vereyimtek isteğim küfür etmeyin sevmiyorum.
ben neyim 🙂Moda veririk bilgierimi.bakarsa sana niye vereyim
Ya diyelim ki kasa 450 de kaldi.100 tl bir kupon attin kasa 100 kaldi dedin hemen.sonra 100 daha attin kasa 0 dedin.250 kayip? Bu durumda herkes suphelendi yorumlari oku sadece bana soyleme 5 6 kisi ayni seyleri dusundu hakli olarakModa veririk bilgierimi.bakarsa sana niye vereyim
Gör diye alıntı yaptim vereyim sana kontrol et 500 e ulastiysam burada söyleben neyim 🙂
TM kardesim neden uzatiyon sende roll yapiyon at kupon bizde yapınca gizli maç almiyoz sen gizli kupon alınca milleti enayi yurduna koyuyonModa veririk bilgierimi.bakarsa sana niye vereyim
tmm bekliyor umGör diye alıntı yaptim vereyim sana kontrol et 500 e ulastiysam burada söyle
Bak bu mesajimi oku olayin sadeve 500 meselesi olmadığını anla.bu arada etkinlige gelmesin diyosun senin vereceğin 20 tl zengin etmez bizi gelmeyiz sorun yok @sanalfelsefeYa diyelim ki kasa 450 de kaldi.100 tl bir kupon attin kasa 100 kaldi dedin hemen.sonra 100 daha attin kasa 0 dedin.250 kayip? Bu durumda herkes suphelendi yorumlari oku sadece bana soyleme 5 6 kisi ayni seyleri dusundu hakli olarak
Bende gelmem @sanalfelsefeBak bu mesajimi oku olayin sadeve 500 meselesi olmadığını anla.bu arada etkinlige gelmesin diyosun senin vereceğin 20 tl zengin etmez bizi gelmeyiz sorun yok @sanalfelsefe
Arkandayım knk😂😂Bak bu mesajimi oku olayin sadeve 500 meselesi olmadığını anla.bu arada etkinlige gelmesin diyosun senin vereceğin 20 tl zengin etmez bizi gelmeyiz sorun yok @sanalfelsefe